Haardkasten

Hendrik Ido Ambacht

Een heerlijke zithoek met haard en tv is voor velen een grote wens. Niets is zo lekker om met je gezin, familie of vrienden lekker tv te kijken of bij de haard te zitten. Helemaal in de donkere maanden van het jaar!  

Maatwerk voor jou

We hebben al heel wat zithoeken mogen voorzien van een kast voor haard en tv. Doordat we deze altijd op maat maken, past het eindresultaat exact bij de persoonlijke wensen en manier van leven van de bewoners.

Ervaring

Of het nu een open haard, een gashaard of een elektrische haard is; we hebben er kasten omheen gebouwd. Alle materialen waarmee we werken zijn hiervoor geschikt. Meestal is de schouw al geplaatst, maar soms hebben wij ook deze gerealiseerd.

Kleur en materiaal

De kleurkeuze voor de kast  is vaak wit, maar ook andere kleuren zijn mogelijk. Het blad kunnen we van verschillende materialen maken, namelijk (gespoten) mdf, steigerhout of (eiken)fineer.

Gebruiksgemak

Ook de binnenkant van de kast wordt afgestemd op jouw wensen en behoefte: wil je veel opbergruimte of alle apparatuur uit het zicht? Alles is mogelijk en wij maken het voor je!

Hieronder zie je een overzicht van gerealiseerde kasten voor haard en tv. Heb jij andere wensen of ideeën? Leg ze ons voor: we denken graag met je mee voor een prachtig resultaat! Heb je geen haard maar zoek je wel een tv-kast? Ook hiermee kunnen we je van dienst zijn, dus neem gerust contact met ons op.

Met stijlvolle groet,

Anne-Marie van den Boom

Projectfoto’s: Haardkasten

Regio Hendrik-Ido Ambacht

Ben je ook woonachtig in de regio Hendrik Ido Ambacht? En wil je ook graag een meubel op maat in jouw huis? Vraag dan om een persoonlijk advies.

Persoonlijk advies: 

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 06-4611540 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Anne-Marie en Rob van meubel en maatwerk