Neem contact met ons op

  • Wil je a.u.b. je woonplaats vernoemen in je mail/aanvraag? We leveren namelijk niet in heel Nederland. 
  • Ondanks de coronacrisis kunnen wij je nog steeds van dienst zijn. Natuurlijk volgen we alle opgegeven maatregelen van de overheid op. 
  • Van 21 september t/m 25 september zijn we ivm trainingen per telefoon en mail niet bereikbaar.

Contactgegevens

Wij zijn verhuisd! Vanaf 01-07-2020 zijn wij de trotse eigenaar van een eigen pand.

Werkplaats/ontvangstruimte:
Valeton 14E
5301 LW Zaltbommel  (voorheen waren we gevestigd op Valeton 14b)

M: 06 – 46113540
T: 0418 – 662872
E: info@meubelenmaatwerk.nl 

Privacy statement

Advies op maat aan huis

Wil jij graag advies op maat aan huis over een maatwerk meubel? Of wil je een ontwerp laten maken? Bekijk de mogelijkheden!

Ontvangstruimte

Ben je geïnteresseerd in een maatwerk meubel, maar wil je eerst een kijkje nemen in onze ‘showroom’ om te zien wat we allemaal maken? Je bent van harte welkom in Zaltbommel! We vragen je hiervoor een afspraak te maken. 

In de ontvangstruimte in onze werkhal hebben we een aantal meubels staan, zodat je kunt zien hoe we werken. Verder kunnen we je diverse materialen en allerlei technieken laten zien en een uitgebreide toelichting geven. Tevens ligt hier een map met foto’s van gemaakte meubels die als uitgangspunt kunnen dienen voor jouw gewenste maatwerk meubel.

Heb je foto’s of een plattegrond van de ruimte waarin jouw meubel moet komen te staan? Of heb je inspiratiefoto’s van een meubel dat je mooi vindt? Neem deze dan gerust mee! 

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. De afspraak kan plaatsvinden op een tijdstip dat jou het beste schikt. We horen graag hoe wij jou kunnen helpen met je nieuwe meubel.

Rob & Anne-Marie van den Boom

MeubelMaatwerk pand