Neem contact met ons op

 

MeubelMaatwerk pand

Contactgegevens

Werkplaats/ontvangstruimte
Valeton 14b
5301 LW ZALTBOMMEL

Mobiel: 06 – 46113540
Telefoon: 0418 – 662872
Mail: info@meubelenmaatwerk.nl 

 

Privacy statement

Advies

Wil je graag onze meubels zien of je ideeën/wensen bespreken? Je bent van harte welkom in Zaltbommel! (wel graag op afspraak)

We maken maatwerk meubels dus kunnen onmogelijk alles laten zien wat we hebben gemaakt of kunnen maken, maar in de ontvangstruimte in onze werkhal hebben we wel een aantal meubels staan zodat je kunt zien hoe we werken. Verder kunnen we je diverse materialen en allerlei technieken laten zien en een uitgebreide toelichting geven. Tevens ligt hier een map vol met foto’s van gemaakte meubels die als uitgangspunt kunnen dienen voor jouw gewenste meubel.

Heb je foto’s of  een plattegrond van de ruimte waarin jouw meubel moet komen te staan? Of heb je inspiratiefoto’s van een meubel welke je mooi vindt? Neem deze dan gerust mee! Dit is erg handig om tijdens het gesprek bij de hand te hebben.

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Deze kan plaatsvinden op een tijdstip dat jou het beste schikt. Indien je het prettiger vindt dat wij bij je thuis komen voor advies? Dan kan dit natuurlijk ook altijd. Bekijk onze advies mogelijkheden.

We horen graag hoe wij jou kunnen helpen met je nieuwe meubel.

Rob & Anne-Marie van den Boom

Prijzen

Er wordt vaak gedacht dat het maken van meubels op maat veel duurder of erg duur is. Dit is niet het geval. Sommige maatwerkaanpassingen kosten zelfs helemaal niets extra. Soms brengt het gewenste maatwerk wel een hogere prijs met zich mee, maar weet dan wel de voordelen ten opzichte van een standaard meubel:

  • Het meubel past qua afmeting precies, waardoor rust en ruimte ontstaat in de ruimte waarin het meubel staat.
  • Geen last meer van stopcontacten, draden, verwarming etc.; deze kunnen in het meubel weggewerkt worden.
  • Het ontwerp, de kleur en het materiaal is precies afgestemd op jouw wensen en ideeën.

Door dit alles heb je veel langer plezier van een maatwerk meubel.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer