Transformatie bestaand tv-meubel in Zaltbommel

Een aantal jaar geleden maakten wij voor deze klant een tv-meubel met een houten blad en RVS pootjes. Simpel, maar stijlvol. De afgelopen jaren had de klant toch steeds vaker het idee dat er iets ontbrak aan het tv-meubel. De wens voor een sfeerhaard, verwerkt in het tv-meubel, was al langer een wens en al regelmatig naar voren gekomen tijdens contactmomenten met ons. Het tv-meubel zelf was echter nog helemaal in perfecte staat en voor de rest nog volledig naar wens van de klant. Dit weggooien was daarom zonde en dus vroeg de klant of wij het tv-meubel een upgrade konden geven, zodat deze een hele nieuwe uitstraling zou krijgen. Natuurlijk! Wij zijn meteen aan de slag gegaan met een ontwerp en hebben het tv-meubel een flinke transformatie gegeven.

Warm en knus

Doordat de klant de achterwand al voorzien had van een warme, bruine tint werd er direct al meer warmte gecreëerd. Wij hebben de warmte letterlijk in huis gehaald door een sfeervolle haard te integreren in het nieuwe tv-meubel. Daarnaast hebben we het tv-meubel naadloos doorgetrokken tot aan de wand waarbij we de ruimte tussen de wand en de haard hebben benut door slimme wandplankjes toe te voegen. Deze plankjes zijn niet alleen praktisch, maar hebben ook subtiel geïntegreerde spotjes om de items op de planken prachtig te belichten. De bovenste plank van het tv-meubel is bedekt met houtlook, wat een natuurlijke en warme uitstraling geeft aan het geheel.

VoorNa

Tv-meubel met geïntegreerde haard en wandplankjes in Zaltbommel door Meubel en Maatwerk

Een overkoepelend geheel

Naast het tv-meubel heeft nog een ander meubelstuk in het huis van onze klant een indrukwekkende transformatie ondergaan. Zeven jaar geleden, in dezelfde periode als de creatie van het tv-meubel, hebben we ook een op maat gemaakte ensuitekast gerealiseerd. Deze ensuitekast hebben we onlangs getransformeerd en een warme en gezellig uitstraling gegeven. De nieuwe houtlook planken in de ensuitekast zijn vervaardigd van hetzelfde hoogwaardige materiaal als de planken op het tv-meubel, en ze hebben zelfs dezelfde diktemaat. Door consistente toepassing van dezelfde materialen in diverse gedeelten van de woning, creëren we een gevoel van rust en eenheid.

Een duurzame keuze

Het kiezen voor een maatwerkmeubel is een slimme en duurzame investering voor de toekomst van je interieur. Onze maatwerkmeubels worden gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben daardoor een veel langere levensduur dan standaard meubels. Hierdoor hoef je ze minder vaak te vervangen en kunnen ze in de loop der tijd eenvoudig aangepast worden aan jouw veranderende behoeften zoals het integreren van een haard en het vergroten van het bestaande meubel.

Samen op zoek naar oplossingen

Ons advies gaat verder dan alleen het ontwerpen, produceren en plaatsen van nieuwe meubels. Ook wanneer je op zoek bent naar vernieuwing en nieuw leven wilt inblazen in je bestaande interieur, zijn wij er om je te begeleiden bij het maken van weloverwogen keuzes. We nemen graag de tijd om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden binnen de ruimte en hoe we het beste kunnen omgaan met het bestaande interieur. We vinden het belangrijk om te kijken naar aanpassingen aan bestaande meubels om de ruimte een geheel nieuwe uitstraling te geven. Onze maatwerkmeubels zijn immers ontworpen en geproduceerd met oog voor duurzaamheid en om jarenlang mee te gaan.

Persoonlijk advies: maatwerk tv-meubel

Ben je ook op zoek naar meubels op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden binnen ons bedrijf. Wij helpen je graag met advies, inrichting en bouw van meubels.

Anne-Marie en Rob van meubel en maatwerk