Upgrade ensuite kast in Zaltbommel

Zeven jaar geleden hebben we in Zaltbommel een mooie, functionele ensuite kast geleverd bij Wendy. Na een aantal jaar was Wendy toe aan vernieuwing en een nieuwe sfeer in de ruimte, maar dan wel met een groot deel van de bestaande meubels. De ensuite kast van zeven jaar geleden was zijn charme en kwaliteit nog niet verloren. We kregen daarom van Wendy de vraag of de kast een upgrade kon krijgen, zodat er een hele nieuwe sfeer zou ontstaan, zonder al te veel grote aanpassingen te doen aan de kast.

Natuurlijke uitstraling

Toen we de ensuite kast hebben geplaatst, is er gekozen voor een volledig wit design. Witte kastjes, witte planken en een witte achterwand. De ensuite kast geeft de ruimte een strakke en moderne uitstraling. Na een aantal jaar was de klant toch op zoek naar een andere sfeer in huis, maar wilde zij niet weer de hele ruimte op zijn kop gooien. Of wij een advies uit konden brengen over de mogelijkheden om de sfeer in de ruimte warmer en gezelliger te maken met een paar kleine aanpassingen? Natuurlijk!

Wij hebben geadviseerd om de strakke witte planken te vervangen voor planken met een houtlook. Door ons advies om de achterwand van de ensuite kast een prachtige groene tint te geven, wordt de sfeer in de ruimte ineens heel anders. Deze subtiele, stijlvolle verandering verrijkt de ruimte met een gevoel van warmte en gezelligheid, perfect passend bij de sfeer die Wendy voor ogen had.

VoorNa

Transformatie van ensuitekast Wendy in Zaltbommel door Meubel en Maatwerk

Dezelfde stijl in verschillende ruimtes

De ensuite kast was niet het enige meubelstuk voor deze klant dat een transformatie heeft ondergaan. Zeven jaar geleden hebben we namelijk gelijktijdig met de ensuite kast ook een klein tv-meubel op maat gemaakt. Dit tv-meubel hebben we onlangs omgebouwd tot een imposant haard/tv-meubel. Ook hier hebben we de wens voor een warmere en gezelligere uitstraling meegenomen als basis in het ontwerp. De nieuwe houtlook planken in de ensuite kast zijn van hetzelfde hoogwaardige materiaal als de plank op het tv-meubel en zelfs in dezelfde diktemaat. Door het herhalen an dezelfde materialen in verschillende delen van de woning, ontstaat er rust en eenheid.

Duurzame optie

Een maatwerkmeubel is een slimme investering voor de toekomst in jouw interieur. Onze maatwerkmeubelen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan daardoor veel langer mee dan standaard meubels. Hierdoor hoef je ze minder snel te vervangen en kan het meubel naar verloop van tijd aangepast worden naar jouw wensen en behoeften door enkel een paar kleine aanpassingen te doen, zoals in dit geval alleen maar andere planken in de kast te leggen.

Wij denken met je mee!

Niet alleen voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van nieuwe meubels voorzien wij de klant van een goed doordacht advies. Ook wanneer je op je meubels uitgekeken raakt en de kamer en meubels graag nieuw leven in wilt blazen, staan wij klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. We kijken met je mee naar de mogelijkheden in de ruimte en wat de opties zijn bij het bestaande interieur. Weggooien is zonde en slecht voor het milieu, daarom kijken wij naar aanpassingen van bestaande meubels om de ruimte een hele nieuwe look and feel te geven. Onze maatwerk meubels zijn namelijk gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om jarenlang mee te gaan.

Persoonlijk advies: maatwerk kast

Ben je ook op zoek naar meubels op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden binnen ons bedrijf. Wij helpen je graag met advies, inrichting en bouw van meubels.

Anne-Marie en Rob van meubel en maatwerk