Semi-maatwerk meubels

Meubel & Maatwerk is gespecialiseerd in écht maatwerk meubilair. Interieur dat helemaal speciaal voor jou wordt gemaakt en aan al jouw wensen voldoet. Een maatwerk meubelstuk is een investering waar je jarenlang, iedere dag van kan genieten. Daar zijn we van overtuigd. We zijn ons er echter ook van bewust dat niet iedereen een maatwerk meubel kan veroorloven. Om te zorgen dat we onze mooie en hoge kwaliteit meubels voor zo veel mogelijk mensen beschikbaar kunnen maken, bieden we nu ook betaalbare semi-maatwerk meubels.

Succesvolle meubelstukken die vaak bij ons worden aangevraagd, kun je nu voordeliger door ons laten vervaardigen. Waar je bij 100% maatwerk alles tot in de puntjes op maat kan laten maken en alle opties mogelijk zijn, hebben we voor deze semi-maatwerk oplossingen het aantal opties wel beperkt. Zo houden we het voor onszelf en dus ook voor jou beter betaalbaar. 

De populaire wandbank is het allereerste product dat we als semi-maatwerk oplossing aanbieden. Bekijk hieronder welke opties je hebt om jouw semi-maatwerk wandbank samen te stellen!

Semi-maatwerk wandbank

Dit meubelstuk hebben we al vele malen, in verschillende varianten, mogen maken voor onze klanten. We horen er altijd alleen maar leuke verhalen over. Dat deed ons besluiten om deze wandbank, met de meest gekozen opties, als semi-maatwerk meubel aan te bieden. 

Hoe ga jij jouw wandbank samenstellen? 

Wandbank zoals jij die wilt hebben bij Meubel en Maatwerk