Prijs- en bezorgopties

Omdat wij voornamelijk maatwerk meubels maken heeft ieder meubel zijn eigen kenmerken en dus zijn eigen prijs. Zodra duidelijk is wat je wensen zijn met betrekking tot maten, materiaal en gewenste afwerking kunnen wij een offerte voor je maken. Van een aantal soorten meubels uit ons bestaande steigerhout assortiment (bijv. kinderbedden, tafels, bankjes) hebben wij wel vaste prijslijsten. Bezorging en/of montage is tegen betaling mogelijk. Zelf je bestelling ophalen en monteren mag natuurlijk ook altijd.

Bezorging

Bezorging en/of montage is tegen betaling mogelijk. Zelf je bestelling ophalen en monteren mag natuurlijk ook altijd.

Indien je zelf het meubel monteert, zullen wij bij het ophalen van het meubel een toelichting geven. Alles wordt zo gemaakt dat zelfmontage niet moeilijk is.

Ophalen van de bestelling bij onze werkhal kan tijdens en buiten kantooruren, maar wel graag altijd in overleg.

Ons streven is zo snel mogelijk je bestelling te maken en deze op een voor jou geschikt moment te leveren.

interieuradvies op maat

Advies 

Bezoek aan onze ontvangstruimte is vanzelfsprekend gratis. Indien je het prettiger vindt dat we bij je thuis komen voor advies en het bespreken van de mogelijkheden, dan kan dit natuurlijk ook. Het eerste halfuur is gratis, daarna bedragen de kosten € 60,00 per uur. Je kunt van tevoren al foto’s, informatie, vragen etc. doormailen, zodat wij het thuisgesprek alvast kunnen voorbereiden en de kosten van het huisbezoek dus laag gehouden kunnen worden. Tijdens bovenstaande gesprekken wordt het vervolgplan met je afgestemd.  Indien we voor je aan de slag mogen worden bovenstaande advieskosten niet in rekening gebracht.  Indien het alleen bij het adviesgesprek blijft dan ontvang je een aparte factuur. Buiten een straal van 10 km, berekenen wij € 0,45 per km bij adviesgesprekken.

Prijs voor meubelontwerp: € 125,00 per tekening.