Prijs- en bezorgopties

Omdat wij voornamelijk maatwerk meubels maken heeft ieder meubel zijn eigen kenmerken en dus zijn eigen prijs. Zodra duidelijk is wat je wensen zijn met betrekking tot maten, materiaal en gewenste afwerking kunnen wij een offerte voor je maken. Van een aantal soorten meubels uit ons bestaande steigerhout assortiment (bijv. kinderbedden, tafels, bankjes) hebben wij wel vaste prijslijsten. Bezorging en/of montage is tegen betaling mogelijk. Zelf je bestelling ophalen en monteren mag natuurlijk ook altijd.

Bezorging

Bezorging en/of montage is tegen betaling mogelijk. Zelf je bestelling ophalen en monteren mag natuurlijk ook altijd.

Indien je zelf het meubel monteert, zullen wij bij het ophalen van het meubel een toelichting geven. Alles wordt zo gemaakt dat zelfmontage niet moeilijk is.

Ophalen van de bestelling bij onze werkhal kan tijdens en buiten kantooruren, maar wel graag altijd in overleg.

Ons streven is zo snel mogelijk je bestelling te maken en deze op een voor jou geschikt moment te leveren.

interieuradvies op maat

Advies 

Bezoek aan onze ontvangstruimte is vanzelfsprekend gratis. Indien je het prettiger vindt dat we bij je thuis komen voor advies en het bespreken van de mogelijkheden, dan kan dit natuurlijk ook.  Je kunt van tevoren al foto’s, informatie, vragen etc. doormailen, zodat wij het thuisgesprek alvast kunnen voorbereiden en de kosten van het huisbezoek dus laag gehouden kunnen worden.

Omdat we maatwerk meubels maken is er echt heel veel mogelijk. We houden rekening met je wensen, de ruimte en hoe je het meubel wilt gaan gebruiken en delen daarbij heel graag al onze tips en tricks uit onze jarenlange werkervaring! Ons doel is dat je iedere dag blij wordt als je je maatwerk meubel ziet en gebruikt!

Omdat ieder maatwerk meubel uniek is moet dus ook iedere keer een ontwerp bedacht worden. Dit ontwerp moet daardoor op schaal getekend worden. Dit doen we bijna altijd in een tekenprogramma op de computer, Hierdoor kun jij zien hoe het meubel eruit komt te zien en kunnen wij zien hoe alles (technisch) het beste gemaakt moet/kan worden. Verder komen er tijdens het ontwerpen altijd nog wel zaken bij ons naar boven die wellicht van meerwaarde kunnen zijn voor jouw meubel. Deze delen we dan natuurlijk graag met je, zodat je weet wat er allemaal ook nog anders kan of mogelijk is. 

Kosten bezoek aan huis: Het eerste halfuur is gratis, daarna bedragen de kosten € 60,00 per uur. 

Buiten een straal van 10 km, berekenen wij € 0,45 per km. (exclusief evt. parkeerkosten)

Kosten ontwerp: € 150,00 voor 1 tekening.

Indien we voor je aan de slag mogen worden bovenstaande kosten niet in rekening gebracht. 

Indien het alleen bij het adviesgesprek of ontwerp blijft dan ontvang je een aparte factuur.