Prijs en bezorgopties

Droom jij van een maatwerk meubel? Een meubel dat geheel jouw smaak is, jouw wens of idee? Wij ontwerpen, maken, monteren en bezorgen unieke maatwerk meubels. 

Wij richten ons voornamelijk op klanten uit de regio’s: Zaltbommel, Tiel, Utrecht, Den Bosch, Vught, Oisterwijk, Tilburg, Rosmalen en Elst. 

Bezorgopties

Afhankelijk van jouw bestelling, stemmen we met je af hoe deze bij jou thuis komt. Bezorgen wij het zelf, omdat we ook moeten monteren of kan de koerier alles brengen? 

De meeste maatwerk meubels worden door ons zelf bezorgd, omdat ze ook gemonteerd moeten worden. De kosten voor de bezorging en de montage worden altijd apart vermeld in de offerte. Wij bezorgen de bestelling door onze vaste koerier. Het is mogelijk om je bestelling te laten bezorgen op een tijdstip dat jou schikt. 

Let op: er dienen 2 sjouwhulpen aanwezig te zijn om de koerier te helpen met het naar binnendragen van je bestelling!

Bij sommige maatwerk meubels is het mogelijk om deze zelf op te halen bij onze werkhal in Zaltbommel. We verzoeken je hiervoor een afspraak te maken. Het zelf ophalen van het meubel is gratis. 

Prijzen

Maatwerk meubels duur? Tja, wat is duur?

In de meeste gevallen is maatwerk duurder, maar besef wel dat je meubel dan helemaal afgestemd is op je wensen, de situatie en jouw dagelijkse manier van gebruik. Dit alles is in een winkel echt niet te koop.

Je ziet iedere dag een mooi meubel in je woning staan welke ook nog eens zorgt voor een rustige en ruimtelijke uitstraling. Bovendien biedt een maatwerk meubel veel praktisch gebruiksgemak, omdat wij tot in detail met je meedenken. Hierdoor past je meubel helemaal bij jou!