Bezorgopties en advies op maat aan huis

De meeste maatwerk meubels worden door ons zelf bezorgd omdat ze ook gemonteerd moeten worden. De kosten voor de bezorging en de montage worden altijd apart vermeld in de offerte.

Sommige meubels hoeven niet ter plaatse gemonteerd te worden. Ze kunnen ‘gewoon’ neergezet worden. Deze meubels kunnen door onze vaste koerier gebracht of, indien gewenst, door jezelf opgehaald worden. Dit laatste is natuurlijk gratis, maar wel graag op afspraak. De koerierskosten worden apart vermeld in de offerte.  

Je kunt ook een advies op maat aan huis tegen betaling aanvragen. We komen bij je langs en bespreken het soort maatwerk meubel dat je wilt. Tegen extra kosten kunnen wij ook een uitgebreid ontwerp voor je maken. 

Werkgebied

 

Wij richten ons voornamelijk op klanten uit de regio’s: Zaltbommel, Tiel, Utrecht, Den Bosch, Vught, Oisterwijk, Tilburg, Rosmalen en Elst. 

 

Prijzen

Er wordt vaak gedacht dat het maken van meubels op maat veel duurder is. Dit is niet het geval. Sommige maatwerkaanpassingen kosten zelfs helemaal niets extra’s. Soms brengt het gewenste maatwerk wel een hogere prijs met zich mee, maar weet dan wel de voordelen ten opzichte van een standaard meubel:

  • Het meubel past qua afmeting precies, waardoor rust en ruimte ontstaat in de ruimte waarin het meubel staat.
  • Geen last meer van stopcontacten, draden, verwarming etc.; deze kunnen in het meubel weggewerkt worden.
  • Het ontwerp, de kleur en het materiaal is precies afgestemd op jouw wensen en ideeën.

Deze voordelen zorgen voor een langer plezier van jouw maatwerk meubel.

Advies op maat aan huis

Leuk dat je interesse hebt in advies op maat aan huis! Een bezoek aan onze ontvangstruimte is uiteraard gratis, maar advies op maat aan huis is ook mogelijk. Je kunt van tevoren foto’s, informatie, vragen etc. doormailen, zodat wij het thuisgesprek kunnen voorbereiden en de kosten van het advies aan huis zo laag mogelijk kunnen houden. Let op: bij advies op maat aan huis zitten dus kosten verbonden maar deze kosten komen te vervallen indien we daadwerkelijk voor je aan de slag mogen.

  • Het eerste halfuur is gratis, daarna bedragen de kosten € 60,00 per uur. 
  • Buiten een straal van 10 km berekenen wij € 0,45 per km. (exclusief evt. parkeerkosten).
  • Ontwerpkosten a € 150,00 voor 1 tekening (ontwerp) en per correctie kunnen er kosten in rekening worden gebracht (in overleg).

Voor maatwerk meubels is heel veel mogelijk. We houden rekening met je wensen, de ruimte en hoe je het meubel wilt gaan gebruiken. We delen daarbij maar al te graag onze tips en tricks uit onze jarenlange werkervaring. Ons doel is dat je iedere dag blij wordt als je je maatwerk meubel ziet en gebruikt!

Ontwerp

Elk maatwerk meubel is uniek, dus voor elk meubel moet een apart (technisch) ontwerp bedacht worden. Dit ontwerp moet op schaal getekend worden, want het moet natuurlijk wel passen in de ruimte die je hebt. Dit doen we bijna altijd in een tekenprogramma op de computer. Verder komen er tijdens het ontwerpen ideeën bij ons naar boven die wellicht van meerwaarde kunnen zijn voor jouw meubel. Deze delen we dan natuurlijk graag met je, zodat je weet wat er anders kan of mogelijk is. Aan het ontwerp zitten kosten verbonden:

  • € 150,00 voor 1 tekening (ontwerp).
  • Per correctieronde kunnen er kosten in rekening gebracht worden (in overleg).

Indien we voor je aan de slag mogen, worden bovenstaande kosten niet in rekening gebracht. Blijft het alleen bij advies op maat aan huis en/of het ontwerp, dan ontvang je na de afspraak een aparte factuur die betaalt dient te worden.