Prijs en bezorgopties

Droom jij van een maatwerk meubel? Een meubel dat geheel jouw smaak is, jouw wens of idee? Wij ontwerpen, maken, monteren en bezorgen unieke maatwerk meubels. 

Wij richten ons voornamelijk op klanten uit de regio’s: Zaltbommel, Tiel, Utrecht, Den Bosch, Vught, Oisterwijk, Tilburg, Rosmalen en Elst. 

Bezorgopties

Afhankelijk van jouw bestelling, stemmen we met je af hoe deze bij jou thuis komt. Bezorgen wij het zelf, omdat we ook moeten monteren of kan de koerier alles brengen? 

De meeste maatwerk meubels worden door ons zelf bezorgd, omdat ze ook gemonteerd moeten worden. De kosten voor de bezorging en de montage worden altijd apart vermeld in de offerte. Wij bezorgen de bestelling door onze vaste koerier. Het is mogelijk om je bestelling te laten bezorgen op een tijdstip dat jou schikt. 

Let op: er dienen 2 sjouwhulpen aanwezig te zijn om de koerier te helpen met het naar binnendragen van je bestelling!

Bij sommige maatwerk meubels is het mogelijk om deze zelf op te halen bij onze werkhal in Zaltbommel. We verzoeken je hiervoor een afspraak te maken. Het zelf ophalen van het meubel is gratis. 

Prijzen

Er wordt vaak gedacht dat het maken van meubels op maat veel duurder is. Dit is niet het geval. Sommige maatwerkaanpassingen kosten zelfs helemaal niets extra’s. Soms brengt het gewenste maatwerk wel een hogere prijs met zich mee, maar weet dan wel de voordelen ten opzichte van een standaard meubel:

  • Het meubel past qua afmeting precies, waardoor er rust en ruimte ontstaat in de ruimte waarin het meubel staat.
  • Geen last meer van stopcontacten, draden, verwarming etc. Deze storende elementen kunnen in het meubel weggewerkt worden.
  • Het ontwerp, de kleur en het materiaal is precies afgestemd op jouw wensen en ideeën.

Deze voordelen zorgen voor een langer plezier van jouw maatwerk meubel.