Welk beslag kan er op je meubelfronten geplaatst worden?

Meubelfronten kun je voorzien van beslag, dus knopjes of (infrees)grepen. Voordeel is dat je het materiaal van de kast zelf niet aan hoeft te raken als je de deur of lade opent en dus minder last van beschadigingen of vieze vingers.

Knoppen in meubel

Mocht je beslag op je meubel willen dan kunnen wij je de websites doorgeven van leveranciers met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Je kunt ook zelf op internet kijken wat je mooi vindt en bij je budget past. Er zijn namelijk ontzettend veel soorten beslag met ieder hun eigen prijs. Je kunt beslag zelf bestellen en opsturen naar onze werkhal, het op de dag van de montage erop laten zetten of het zelf monteren. Indien je kiest voor ingefreesd beslag dan moet dit in de werkhal gedaan worden.

Push to open

Houd je van een strakke uitstraling en wil je geen beslag op je meubelfront? Dan is het push to open systeem voor jou ideaal. Door op het front te duwen gaat de la of kast open en als je erop duwt, dan valt deze weer vanzelf helemaal dicht. Omdat je direct contact hebt met het meubelfront kun je wat eerder last hebben van vingerafdrukken, dus keuze van materiaal voor je meubel kan hierbij een belangrijke afweging zijn.

Komgrepen

Wil je geen beslag maar ook geen push to open systeem? Dan zijn komgrepen wellicht de oplossing voor jou: door middel van een horizontale uitsparing boven een deur of lade kun je de deze openen. Het maken van komgrepen is arbeidsintensiever en dus duurder dan het plaatsen van een knop op je meubelfront.

Meubel maatwerk

Ben je ook op zoek naar meubels op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden binnen ons bedrijf. Wij helpen je graag met advies, inrichting en bouw van meubels. 

Persoonlijk advies maatwerk meubelen: 

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 06-46113540 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Anne-Marie en Rob van meubel en maatwerk