Interieuradvies op maat

Herken je 1 of meerdere van onderstaande stellingen? 

  • Omdat je dat plaatje wat je in je hoofd hebt nu eindelijk eens in je eigen huis wilt hebben
  • Omdat je iets anders wilt met je interieur en hier graag advies bij wilt hebben
  • Omdat je je niet meer dagelijks wilt storen aan de rommel en alles eindelijk eens netjes en praktisch wilt kunnen opbergen
  • Omdat je de indeling van een ruimte graag effectiever wilt hebben
  • Omdat je een idee/ontwerp hebt van een meubel of inrichting van een ruimte, maar denkt dat het niet kan omdat er van alles ‘in de weg zit’  (verwarming/stopcontact etc.)
  • Omdat je ideeën hebt voor een nieuw meubel, maar graag nog een expert hierna wilt laten kijken
  • Omdat je graag wilt dat je nieuwe meubel naast mooi ook helemaal afgestemd is op het dagelijks gebruik ervan
  • Omdat je twijfelt over de keuze van een materiaalsoort en hier graag de voors/tegens van wilt weten
  • Omdat je gaat verhuizen/verbouwen en nog niet goed weet welke maten je voor de nieuwe meubels het beste kunt hanteren

Met stijlvolle groet,

Anne-Marie van den Boom

Meubel & Maatwerk staat voor je klaar

Dan ben je bij Meubel & Maatwerk en dus bij mij aan het juiste adres, want het allerleukste van mijn job is het adviseren van klanten!  Wat ik vooral belangrijk vind is dat door mijn advies jouw nieuwe meubel naast mooi ook praktisch wordt. Veel klanten hebben een meubel op internet gezien wat ze mooi vinden. Maar bedenk wel: op een plaatje ziet alles er mooi en beeldig uit. Wat veel belangrijker is, is of dit meubel of materiaal echt bij jou en je gezinssituatie past? 

Tips en tricks van de expert

Ik durf oprecht te zeggen dat bij iedere aanvraag die we krijgen ik minimaal wel 1 tip of advies kan geven waarvan de klant zegt: “Goed dat je het zegt, daar had ik nog helemaal niet aan gedacht” of  “die tip is inderdaad handig voor onze situatie”.

Kennis en vakmanschap

Het feit dat ik in de eerste jaren altijd met mijn man mee ben geweest met montages heeft ervoor gezorgd dat ik veel technische kennis heb. Deze kennis is heel belangrijk omdat bij maatwerk meubels techniek een belangrijke tool is. Door technische kennis en vaardigheden zijn zaken die voor jouw obstakels lijken voor ons geen probleem, gewoon omdat ik weet hoe ze technische opgelost door ons kunnen worden. En mocht ik of mijn man het een keer toch niet weten, de afgelopen jaren hebben we een netwerk van goede vakmannen en leveranciers opgebouwd, dus aan kennis geen gebrek!

Samenwerking voor het beste eindresultaat

In de praktijk komt het er vaak op neer dat we een internet afbeelding als uitgangspunt nemen en dit dan verder aanvullen met jouw wensen en mijn tips en adviezen. Kortom: een beetje van jou en mij! Zo zijn bijna alle meubels die we de afgelopen jaren hebben gemaakt ontstaan. En.. als jouw meubel een nieuw ontwerp is, wordt het meubel naar jou vernoemd en zo opgenomen in ons assortiment!