Bureau Anne-Marie

Rossum

Het merendeel van mijn werktijd werk ik vanuit de woonkamer thuis. Dus een fijne en ruime werkplek was nodig en zeer gewenst. Maar ik wilde niet een standaard bureau midden in de woonkamer plaatsen, dat vind ik zo ongezellig. Naast die fijne werkplek had ik echter ook nog wat accessoires en interieurboeken die een plekje moesten krijgen, maar een dressoirkast wilde ik niet. Ik heb een ontwerp gemaakt waarbij alle wensen zijn terug te vinden. Daarvoor ontwierp ik

1.Een multifunctioneel lang werkblad met een strakke uitstraling:

Het blad is zo lang dat er naast al mijn werkspullen ook nog gezellige accessoires opgezet kunnen worden. En hebben we bezoek of wil ik mijn werkspullen uit het zicht? Alles is in een oogwenk op te ruimen in het kastje onder het werkblad. Bij feestjes dient het blad als kadotafel of als extra bartafel: hoe handig is dat?!

Wellicht heb je het al gezien op de foto: snoeren zijn weggewerkt in het meubel: ook weer een voordeel van een maatwerk meubel.

We hebben het blad laten spuiten door het spuitbedrijf waar we altijd mee samenwerken. Spuitwerk is wat duurder maar geeft het allerbeste eindresultaat. Dit werkblad wordt nu al 5 jaar iedere dag intensief gebruikt maar ziet er nog uit als nieuw!

2.Een hoge kast met stoere planken in eiken fineer:

In deze schappenkast kunnen we alle boeken en accessoires kwijt. Door de kast dwars te plaatsen krijg je een wat minder ‘kantoorachtige’ uitstraling. Doordat we de kast helemaal hebben laten aansluiten met de muur en het plafond is hij helemaal één met de ruimte. De dikke planken in eiken fineer breken het wit van de kast en het blad.

Met stijlvolle groet,

Anne-Marie van den Boom

Projectfoto’s: Bureau Anne-Marie in Rossum

Regio Rossum

Ben je ook woonachtig in de regio Rossum? En wil je ook graag een bureau op maat in jouw huis, waaraan je lekker kunt werken? Vraag dan om een persoonlijk advies.

Persoonlijk advies: 

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 06-46113540 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Anne-Marie en Rob van meubel en maatwerk