Wandkast Rob (eiken fineer)

Regio Zaltbommel

In deze woning moest een grote wandkast komen. De opgegeven wensen hierbij waren:

  • veel opbergruimte
  • de printer graag weggewerkt in de kast
  • eiken fronten en een stoere uitstraling
  • ruimte voor het neerzetten van persoonlijke spullen

Met bovenstaande wensen ben ik aan de slag gegaan en tot dit ontwerp gekomen: 

Diepte van de wandkast

De meeste wandkasten zijn zo’n 40cm diep. Deze inbouwkast is echter 60cm diep waardoor ook de printer in de kast kan er extra veel opbergruimte ontstaan is. Alle spullen en rommel kunnen lekker weggewerkt worden achter de grote deuren, hoe heerlijk is dat! 

Omlijsting

De brede witte omlijsting die helemaal aansluit tot het plafond zorgt voor een stoere uitstraling. Veel klanten denken dat deze dikke omlijsting gemetselde muren zijn maar dat is niet zo. Nee hoor, wij maken ze gewoon van gegrondeerde mdf. Doordat ze met dezelfde verf als het plafond zijn afgewerkt wordt de inbouwkast één met de ruimte.

 

Maatwerk advies

In de open nis kunnen persoonlijke spullen gezet worden. Omdat ik bij het inmeten merkte dat de kast op de meest donkere plaats van de kamer zou komen, heb ik meteen voorgesteld verlichting in de kast te plaatsen. Hierdoor worden de persoonlijke spullen mooi uitgelicht én is de donkere hoek meteen wat meer verlicht. 

Keuze fineer

Omdat de vloer hier wat drukker is hebben we voor een rustige eiken fineer gekozen. Als je een rustige vloer hebt kun je juist weer voor (eiken) fineer kiezen met een wat drukkere houttekening.

Uniek eindresultaat

Zo zie je: de klant heeft wensen en ideeên en wij vullen deze graag aan met praktische en technische zaken vanuit onze jarenlange ervaring. Daardoor ontstaat steeds weer een uniek meubel, helemaal afgestemd op jouw wensen, ruimte en dagelijks gebruik.

Met stijlvolle groet,

Anne-Marie van den Boom

Projectfoto’s: hieronder zie je foto’s van allerlei wandkasten die we op maat gemaakt hebben.

Regio Zaltbommel

Ben je ook woonachtig in de regio Zaltbommel? En wil je ook graag een wandkast op maat in jouw huis? Vraag dan om een persoonlijk advies.

Persoonlijk advies: 

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 06-46113540 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Anne-Marie en Rob van meubel en maatwerk