Studeer-en werkkamer

Vught

Voor deze klant mochten we voor de 3e keer aan de slag. Dit keer was de wens om de studeer-werkkamer van de dochters op te knappen.

Situatie en wensen

Een prachtige ruimte met hoge plafonds, ornamenten en mooie ramen, maar ook veel kasten, boeken en heel veel andere spullen. Moeders wilde het voor eens en altijd mooi, praktisch ingericht en opgeruimd hebben.

Samen aan de slag

We zijn samen aan de slag gegaan. Ik heb de maten opgemeten, materiaalstalen meegenomen en ook gekeken naar de technische kant van de ruimte zoals verwarming, muurplinten, stopcontacten en andere zaken waar we altijd rekening mee houden. Verder had moeders foto’s verzameld van internet van wat haar aansprak en had ik diverse foto’s en ideeen die haar verder inspireerden.

Persoonlijk detail

Met al deze elementen ben ik aan de slag gegaan en gaan schetsen. Tijdens mijn bezoek vernam ik dat de meiden graag tekenen en dat bracht mij op het idee hiermee iets leuks te doen, wat het ontwerp nog persoonlijker maakte

Het resultaat

Al heel snel werd het ontwerp zoals op onderstaande foto’s. Rust, eenvoud en veel praktische werk-en opbergruimte: moeders én de meiden blij!

Met stijlvolle groet,

Anne-Marie van den Boom

Projectfoto’s: voor en na studeer-werkkamer Vught

Regio Vught

Ben je ook woonachtig in Vught? En wil je ook graag een studeer- of werkplek op maat voor in jouw huis? Vraag dan om een persoonlijk advies.

Persoonlijk advies: 

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 06-46113540 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Anne-Marie en Rob van meubel en maatwerk