MAATWERK MEUBELS LATEN DE STANDAARDWONING VAN ED EN CLAUDIA SPREKEN

In 2017 hebben we de woonruimte van de nieuwbouwwoning van Ed en Claudia ingericht.

De woning is een standaard woning, maar door de maatwerk meubels konden zij hun wensen laten vervullen:

  • Mooi ontwerp
  • Geen standaard ontwerp, maar lekker anders dan anders
  • Kwalitatieve materialen
  • Meubels afgestemd op dagelijks gebruik van hun gezin
  • Een upgrade van de ruimte door de juiste meubels/inrichting
  • Speelkeukentje weggewerkt
  • Advies van een meedenkende expert

Ed en Claudia hadden al heel wat ideeën. Deze hebben we in diverse gesprekken samen doorgenomen en aansluitend gefinetuned: Denk hierbij aan juiste materiaal-en maatkeuze, het wegwerken van stopcontacten maar ook de oplossing voor het speelkeukentje wat ze niet altijd in het zicht wilden hebben, maar waar hun jongste dochter wel heel veel mee speelde.

(we hebben de kast zo gemaakt dat het keukentje nu hierin kan staan en eventueel makkelijk eruit gehaald kan worden, maar straks als hier niet meer meegespeeld wordt, deze kastruimte ook weer ‘gewoon’ gebruikt kan worden.)

Het eindresultaat is erg mooi geworden en hoe leuk is het om op de dag van de montage samen aan de door jezelf ontworpen en gemaakte eethoek mee te mogen lunchen!

TV-meubel en computerkast

In het najaar van 2018 namen Ed en Claudia opnieuw contact met me op. Dit keer voor een tv-meubel. In 2017 hadden we samen al overleg gehad over een ontwerp, maar ze waren toen nog niet 100%zeker of ze het zo exact wilden. Het is dan altijd goed om je ideeën en wensen gewoon de tijd te geven; laat het maar even sudderen…. Je gaat dan vanzelf anders kijken naar tv-meubels of foto’s en plaatjes hiervan. Dat is goed: dat brengt je weer verder in het proces van jouw eigen wensen!

Dat geldt dus ook voor Ed en Claudia: Juist door nog verder te kijken en het de tijd te geven kwamen zij tot de conclusie dat het gemaakte ontwerp met wat kleine aanpassingen toch echt was wat ze wilden. En ja.. hoe fijn is het dan dat die aanpassingen ook geen enkel probleem zijn, de maten van het meubel exact afgestemd kunnen worden op je wensen en ook de muurstopcontacten en de tv die ondertussen al wel opgehangen is, geen enkel probleem veroorzaken. Dat is echt een voordeel van maatwerk meubels!

Ook het eindresultaat van de tv-kast is helemaal naar wens geworden en de tv-kast sluit super mooi aan bij de andere meubels die een jaartje eerder geleverd zijn. Het geheel klopt gewoon en geeft deze standaardwoning echt een rijk gevoel en een echt thuis voor dit gezin!

Persoonlijk advies maatwerk meubelen: 

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 06-46113540 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Anne-Marie en Rob van meubel en maatwerk