Gehele meubelinrichting van villa voor Sander en Mariska

Sander en Mariska vroegen aan ons of wij ze konden helpen om de maatwerk meubels, die hun binnenhuisarchitecte had getekend, te maken. We maken dagelijks maatwerk meubels, dus natuurlijk konden wij ze hierbij helpen!

Omdat hun villa pas net in aanbouw was en er ter plaatse dus nog niet veel te zien was, zijn ze op mijn advies naar onze werkplaats in Zaltbommel gekomen.

Persoonlijke kennismaking

Een reden hiervoor is de persoonlijke kennismaking die ik altijd heel belangrijk vind: gewoon even ‘een bakkie’ samen doen en kennismaken, waardoor je weet met wie je contact hebt als je later mailt, appt of belt. Dat vind ik al helemaal belangrijk bij een aanvraag als deze, waarbij we toch samen een groot project aangaan en zelfs gaan werken in privéruimtes als slaapkamer en badkamer.

Een andere reden is dat ik in de ontvangstruimte bij onze werkplaats allerlei materialen kan laten zien en voelen en ook diverse technieken kan laten zien. Ook dit vind ik heel belangrijk, ook al hadden Sander en Mariska al kant en klare ontwerpen voor hun maatwerk meubels.

Mooie en praktische meubels

Mijn ervaring is dat interieurarchitecten vaak een ontwerp maken wat mooi is, maar niet zo praktisch en daar ben ik nu net wel van. Ik vind het héél belangrijk dat een meubel mooi én praktisch is. Mijn doel is dat je iedere dag blij wordt van het door ons gemaakte meubel; omdat het mooi is, het gewoon zo lekker is dat je het hebt en/of omdat het helemaal aansluit bij jouw dagelijks leven en gebruik. Kortom: het maakt je huis nóg meer jouw thuis!

Dit is nu juist met maatwerk meubels zo ontzettend goed haalbaar, dus waarom hier geen gebruik van maken als het gewoon kan? Vergis je niet: wij kunnen altijd het meubel aanpassen aan de situatie, hoe moeilijk deze ook is! We hebben al heel wat (technische) oplossingen bedacht de afgelopen jaren.

Goed advies is kostenbesparend

Bij Sander en Mariska had de interieurarchitecte een wandkast en een ladekast voor in de masterbadkamer getekend. In de ladekast waren maar liefst negen lades ingetekend. Mariska en Sander leken me helemaal geen types voor heel veel make-up spullen, sieraden etc.

Op mijn vraag hoeveel ruimte ze nodig dachten te hebben voor hun persoonlijke verzorgingspullen gaven ze beiden aan hiervoor per persoon aan één lade genoeg te hebben, zeker omdat de handdoeken en voorraad voor o.a. shampoo in de wandkast gezet kon worden. Hoezo gaan we dan negen lades van zo‘n 100 euro per stuk maken in dit meubel?

Omdat het ontwerp hen wel erg aansprak stelde ik voor dat we een aantal ‘fakelades’ zouden maken. Dan blijft het ontwerp toch hetzelfde, maar zit achter sommige ladefronten geen ladegeleider. Dat scheelde hen zo weer een paar honderd euro!

Diverse maatwerk meubels

We hebben voor deze prachtige villa diverse maatwerk meubels mogen maken. Door alle bovengenoemde extra aandacht is het maken in de werkhal én de montage ter plaatse feilloos en heel snel verlopen, zijn alle meubels helemaal naar wens en precies passend in de verschillende ruimtes en dus stuk voor stuk een eyecatcher geworden!

En hoe ontzettend gaaf is het om het volgende compliment te krijgen:

‘Beste Rob en Anne-Marie,

Dank voor alle adviezen en de prachtige meubels. Dank ook voor al het meedenken, jullie flexibiliteit en het nakomen van alle afspraken. Daar zouden veel andere bedrijven nog een voorbeeld aan kunnen nemen. 

Groet, Sander en Mariska’

Meubels op maat in Den Bosch

Woon je in de regio Den Bosch en ben je ook op zoek naar een volledige meubelinrichting? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak en kop koffie om te horen wat we mogelijk voor elkaar kunnen betekenen. 

Persoonlijk advies maatwerk meubelen: 

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 06-46113540 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Anne-Marie en Rob van meubel en maatwerk