Praktische lades in je keuken- of voorraadkast: een hele verademing!

Ken je het probleem dat je voorraadkast altijd overvol staat met voedingsproducten, hand- en theedoeken en potjes en pannetjes? Je trekt je keukenkast open en de inhoud valt er bijna uit? Een overvolle plank waarbij je steeds net niet goed bij je spullen kunt zodat je tijdens je zoektocht naar dat éne kruidenpotje er altijd weer een stuk of vijf andere potjes omvallen? 

Voor veel mensen zal dit een herkenbaar beeld zijn. Een irritatie momentje dat iedere dag opnieuw voorbij komt. Maatwerk binnenlades zijn dan de uitkomst!

• Je kunt makkelijk bij alle spullen die in de la staan of liggen
• Als je de lade open doet heb je meteen goed overzicht van wat waar staat (ook makkelijk bij het maken van je boodschappenlijstje)
• Een lade op de bodem van de kast zorgt ervoor dat ook dit deel van de kast optimaal gebruikt wordt
• Mooie en strakke uitvoering
• In wit en zwart leverbaar
• In alle breedtematen leverbaar
• Handige greeplijst aan de voorkant
• Ook in een al bestaande keukenkast of voorraadkast te plaatsen
• Natuurlijk ook in alle andere soort kasten te plaatsen

Slim maatwerk voorkomt verspilling

Ik moet de eerste persoon nog tegenkomen die gelukkig wordt van een keukenkast die spullen “uitspuugt” zodra je het deurtje open doet. Met slim maatwerk zorg je ervoor dat je veel praktischer gebruik maakt van de beschikbare ruimte in je keuken of voorraadkast. Maar misschien wel nog belangrijker; je voorkomt ermee dat je etenswaren weg moet gooien. Ga maar eens even kritisch naar de inhoud van je voorraadkast kijken: je zult versteld staan wat er allemaal weg kan!

Ken je die supermarktreclame waarbij we met z’n allen opgeroepen worden te gaan hamsteren? Lekker veel bulkvoordeel! Heerlijk, gooi maar vol die voorraadkast! Komt vanzelf wel op… Behalve als je een keukenkast hebt waar alles drie lagen dik achter elkaar staat. Je vergeet dat je het in huis hebt, koopt alsnog nieuwe producten en als je er dan eindelijk een keer aan toe komt om je kast schoon te maken zie je; die kan ik wel weggooien. Voorkom verspilling en irritatie en laat ons eens met je meedenken over hoe het praktischer kan. Toegeven: maatwerk lades zijn niet goedkoop, maar het is echt een investering waard: het scheelt je geld met de boodschappen én iedereen in jouw huishouden heeft iedere dag plezier van het gebruiksgemak!

Oplossing voor binnenlades in keukenkast of voorraadkast

Heb je een onpraktische voorraadkast in de keuken? Wil je keukenspullen efficiënter en netter opbergen? Wij kunnen je helpen!

Meubel maatwerk

Ben jij ook op zoek naar een meubel op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden binnen ons bedrijf. 

Persoonlijk advies maatwerk meubelen: 

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 06-46113540 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Anne-Marie en Rob van meubel en maatwerk