Haardkast maatwerk meubel

Ziet u het al voor zich? Een heerlijke zithoek met warme haard en tv… Het is van velen een grote wens. Niets is zo lekker om met je gezin, familie of vrienden gezellig tv te kijken of bij de haard te zitten, helemaal in de donkere maanden van het jaar. Ideale oplossing: haard en tv combineren!

TV meubel met haard

We hebben al heel wat zithoeken mogen voorzien van een kast voor haard en tv. Doordat we deze combinatie altijd op maat maken, past het eindresultaat exact bij de persoonlijke wensen de klant. Naast dat het er mooi uit moet zien, moet de maatwerk haardkast ook passen bij de manier van leven van de bewoners.

Ervaring maatwerk meubel haardkast

Of het nu een open haard, een gashaard of een elektrische haard is; wij bouwen er prachtige én praktische kasten omheen. Alle materialen waarmee we werken zijn hiervoor geschikt. Meestal is de schouw al geplaatst, maar in sommige gevallen hebben wij ook deze gerealiseerd.

Kleur en materiaal kast

De kleurkeuze voor de kast is vaak wit, maar ook andere kleuren zijn mogelijk. Het blad kunnen we van verschillende materialen maken, zoals: (gespoten) MDF, steigerhout of (eiken)fineer. Al deze materialen hebben een warme uitstraling.

Gebruiksgemak maatwerk meubel

Ook de binnenkant van de kast wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Wil je veel opbergruimte, al het apparatuur uit het zicht of moeten we rekening houden met speciale openingen voor kabels? Alles is mogelijk en wij maken het voor je!

Heb jij andere wensen of ideeën? Leg ze ons voor: we denken graag met je mee voor een prachtig én praktisch resultaat! Heb je geen haard, maar zoek je wel een tv-kast? Ook hiermee kunnen we je van dienst zijn, dus neem gerust contact met ons op.

Maatwerk meubels in regio Den Bosch

Ben je ook woonachtig in de regio Den Bosch? En wil je ook graag een tv meubel op maat met haard in jouw huis? Vraag dan om een persoonlijk advies.

Persoonlijk advies tv meubel op maat

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 06-46113540 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Anne-Marie en Rob van meubel en maatwerk