Wandkast Marieke met open vakken

Geldermalsen

Marieke en haar man Yves waren door kennissen (die we al hadden geholpen met maatwerk meubels) doorverwezen naar ons bedrijf. 

Specifieke wensen

In hun woonkamer hadden ze een grote hoek waar het nu te rommelig was (zie foto ‘voor’ bij onderstaande projectfoto’s)  Ze wilden graag een witte wandkast met veel opbergruimte maar waarin ook accessoires konden worden uitgestald. Belangrijk hierbij was dat hun bestekcassette en een speciale vaas in de inbouwkast zouden passen.

Ontwerp op maat

Ze hadden al wat foto’s verzameld van kasten. Van de ene kast vonden ze de bovenkant mooi, van de andere de onderkant. Ik heb deze foto’s goed bestudeerd en de kenmerken die hen aanspraken meegenomen in het ontwerp. Omdat hun nieuwe kast een andere maat had dan de kasten op de foto’s en er bovendien rekening gehouden moest worden met de bovengenoemde wensen, was het wel nodig een aantal ontwerpen te maken. Maar het definitieve ontwerp is goed gelukt al zeg ik het zelf. (zie foto ‘na’ bij onderstaande projectfoto’s)

Geen standaard maten

De opbergruimte  is afgestemd op de bestekcassette: deze maat was leidend. De binnenmaat van de open vakken is afgestemd op de vaas. Omdat we niet vast zitten aan standaardmaten hebben we dit prima kunnen realiseren.

Praktische verrassing

Wat ook nog erg handig werd gevonden door Marieke en Yves is dat we één lade zo hebben gemaakt, dat hierin alle telefoons kunnen worden opgeborgen én meteen kunnen worden opgeladen. Hierdoor behoren de normaal overal rondslingerende telefoons tot  het verleden: voortaan op één plek in huis opgeruimd en opgeladen.

Andere ontwerpen

Wandkast Marieke heeft meerdere van onze klanten geïnspireerd. Ook zij wilden zo’n soort inbouwkast, maar dan weer net iets anders. Voor de ontwerpen van hun kast hebben we kast Marieke als uitgangspunt gehouden en de rest van het model aangepast aan hun wensen. De resultaten hiervan zie je hieronder in de projectfoto’s.

Met stijlvolle groet,

Anne-Marie van den Boom

Projectfoto’s: Wandkast Marieke met open schappen in Geldermalsen

Regio Geldermalsen

Ben je ook woonachtig in de regio Geldermalsen? En wil je ook graag een meubel op maat in jouw huis? Vraag dan om een persoonlijk advies.

Persoonlijk advies: 

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 06-46113540 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Anne-Marie en Rob van meubel en maatwerk