Keukenkast Sylvia

Alem

Sylvia en haar gezin wonen in een oud dijkhuis. Hun wens was een servieskast in de keuken die qua stijl bij hun huis aansloot. Hun voorkeur ging uit naar massief eiken deuren.

Advies keukenkast ivm oud huis

Wij hebben hen afgeraden dit te doen: omdat hun huis oud en wat vochtig is heb je bij massief hout meer kans dat het gaat werken. Vervelend gevolg is dan dat bijvoorbeeld de deuren niet goed meer dicht kunnen en tja.. dat is niet wat je wilt, toch?!

Eiken fineer

We hebben de deuren gemaakt van vochtvrije mdf met een toplaag in eiken fineer ‘old look’. Bij fineer is de kern van mdf en alleen de toplaag echt eiken. Dit materiaal werkt dus niet bij eventuele temperatuursverschillen én geeft toch de oude houten uitstraling die Sylvia wenste.

Maatwerk in detail

De binnenkant van een kast is meestal wit. Bij deze kast hebben we het binnenwerk in een warme grijstint gemaakt. De ladefronten zijn in dezelfde fineer gemaakt als de kastdeuren. Door deze twee maatwerk aanpassingen is ook de binnenkant van de kast een plaatje geworden.

Meer inspiratie

Hieronder zie je foto’s van andere kasten in eiken fineer ter inspiratie.

Met stijlvolle groet,

Anne-Marie van den Boom

Projectfoto’s: Keukenkast fineer “Sylvia” in Alem (Gemeente Maasdriel)

Regio Alem

Ben je ook woonachtig in de regio van Alem (Gemeente Maasdriel)? En wil je ook graag een keukenkast fineer op maat in jouw huis? Vraag dan om een persoonlijk advies.

Persoonlijk advies maatwerk meubelen: 

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 06-46113540 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Anne-Marie en Rob van meubel en maatwerk