Wat zit er achter deur nummer 1…? Een maatwerk kast!

Onbenutte ruimte? Daar houden wij niet van. Zo’n hoekje, nisje of ruimte onder de trap die als snel rommelig oogt omdat je er je tas of schoenen neerzet zonder kast of afscheiding. Dat kan beter! Door een maatwerk kast weg te werken achter een deur creëer je een mooi, strak resultaat én benut je alle beschikbare ruimte. Eindelijk een fijne plek om die jassen, tassen, schoenen of voorraadartikelen op te bergen! 

Wij denken graag mee in praktische oplossingen. Zo kun je nog meer genieten van je huis. Heb jij ook zo’n doelloze ruimte of rommelhoekje? Bel ons gerust een op om met je mee te denken over de oplossingen voor een ingebouwde maatwerk kast!

Deze voorbeelden geven je misschien alvast wat inspiratie.

Maatwerk kast voor schoenen en tassen 

Schoenen en tassen zijn van nou typisch van die dingen die meteen een heel rommelig effect kunnen geven. De tas blijft net niet lekker rechtop staan, de schoenen van de kinderen die terloops worden uitgeschopt… hoe fijn is het om dan gewoon de deur dicht te kunnen doen waarna de gang in één keer weer lekker opgeruimd is? 

Een ingebouwde maatwerk kast biedt een perfecte oplossing voor schoenen en tassen. 

VoorNa
Ingebouwde maatwerk kast onder de trap

Maatwerk kast onder de trap

Loze ruimte onder de trap? Met standaard planken en kastjes kom je vaak net niet lekker uit waardoor het effect alleen maar nog rommeliger wordt. Met een maatwerk kast onder de trap heb je opeens een hoop extra opbergruimte in je huis! Zet hier je voorraadproducten zoals de wc-rollen neer, of gebruik deze ruimte voor producten die je niet zo vaak nodig hebt. Als je geen zolder hebt kan dit de ideale plek zijn om spullen als kerstversiering en gereedschap op te slaan! 

Verlichting in de ingebouwde maatwerkkast

Wel fijn om altijd goed te kunnen zien wat je in de kast hebt geplaatst natuurlijk. Met automatische verlichting in je garderobekast kun je je jas altijd snel terugvinden. Natuurlijk verwerken we bij Meubel en Maatwerk die verlichting precies zoals jij dat wilt. Dat is per slot van rekening het voordeel van maatwerk!

Ingebouwde maatwerk kast onder de trap
Ingebouwde maatwerk kast onder de trap

Maatwerk inloopkast achter een deur

Wil je wel graag een inloopkast, maar niet één die constant open staat? Door voor een maatwerk oplossing te kiezen benut je de beschikbare ruimte altijd optimaal. En als je dat fijner vindt kunnen we natuurlijk gewoon een (schuif)deur voor de kast maken zodat je je inloopkast netjes af kan sluiten. 

We richten de kast helemaal in naar jouw kledingvoorkeur. Draag je veel overhemden die moeten hangen? Of heb je veel pumps die een mooi plekje verdienen? Met een maatwerk inloopkast heb je een praktische én stijlvolle oplossing voor het opbergen van je kleding. Een investering waar je iedere dag, jarenlang, van kan genieten. 

Persoonlijk advies: maatwerk kast

Ben je ook op zoek naar meubels op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden binnen ons bedrijf. Wij helpen je graag met advies, inrichting en bouw van meubels.

Anne-Marie en Rob van meubel en maatwerk