TV-meubel met inbouwhaard in Beneden-Leeuwen

Ruim vijf jaar geleden maakten we voor deze bewoners al een maatwerk tv-meubel met inbouwhaard. Ze wilden toen graag witte frontjes en een houten blad. Hij paste perfect bij de rest van het interieur en ze waren er super blij mee. Maar in 2022 hebben ze hun huis verbouwd. De woonkamer werd langer gemaakt en de vloer werd vernieuwd. 

Een hele andere ruimte en een hele andere look. Hierdoor was de oude kast te klein geworden voor de ruimte. En doordat de rest van de woonkamer was aangepast wilden ze het tv-meubel eigenlijk ook graag in een andere stijl, namelijk in een zwarte houtstructuur.

De vraag aan ons was of er nu een totaal nieuw meubel gemaakt moest worden of dat we wellicht een andere oplossing wisten. En ja, natuurlijk hadden we een oplossing ☺️

VoorNa

Een bestaand maatwerk meubelstuk ombouwen? Geen probleem!

Eén van de voordelen van maatwerk meubels is de hoge kwaliteit. Het tv-meubel van deze bewoners was pas vijf jaar oud. Zonde om weg te doen natuurlijk! Dus hebben we de bestaande kast als basis gepakt en hebben hier aanpassingen op gedaan om ‘m weer perfect aan te laten sluiten bij de nieuwe woonkamer. 

Zo hebben we dat gedaan:

  • We haalden alle fronten op bij de klant en maakten in exact dezelfde maat deze in zwarte houtstructuur
  • We maakten twee nieuwe kastcompartimenten en fronten die we aan de bestaande kast koppelden waardoor hij een heel stuk groter werd
  • We maakten een nieuw blad in zwarte houtstructuur in de nieuwe lengte
  • Het hout van het blad van de oude kast was dikker dan het zwarte materiaal van het blad van de nieuwe kast. We losten dit probleem op waardoor het nieuwe blad ook nu weer exact mooi aansluit op de haard

Kijk, zo zorgen we ervoor dat je met een maatwerk meubel niet alleen topkwaliteit in huis haalt, maar ook flexibel blijft als je woonwens of situatie verandert! 

Wat kost een tv-meubel op maat met inbouwhaard?

Wat kost een tv-meubel op maat? Die vraag krijgen we regelmatig. En heel eerlijk; daar is gewoon geen eenduidig antwoord op te geven. De prijs is van een hoop variabelen afhankelijk.

Wat we wel met zekerheid kunnen stellen; met een op maat gemaakte tv-kast met haard heb je een meubelstuk dat écht perfect aansluit bij de rest van je woning en jouw perfecte plaatje. Je hebt de mogelijkheid om het zelf te ontwerpen, uiteraard met onze hulp. Afhankelijk van de gekozen opties kan een op maat gemaakte tv-kast met haard wellicht meer kosten dan een standaard kast van een grote meubelketen. Maar je krijgt er ook wezenlijk iets anders voor terug. Een tv-kast die zowel qua maat als qua stijl naadloos aansluit bij jouw wensen, in hoge kwaliteit zodat je er jarenlang van kan genieten.

Mijn doel is dat je elke dag blij bent met je meubelstuk! Benieuwd hoe we jouw kunnen helpen met jouw interieur wens? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie!

Persoonlijk advies maatwerk meubelen: 

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 06-46113540 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Anne-Marie en Rob van meubel en maatwerk