Tv-kast Karlijn

Tilburg

Januari 2011 ontvingen we een mail van Karlijn uit Tilburg. Haar vraag was of we een blad voor op een bestaand tv-meubel konden maken. Nu maakten we vaker losse bladen voor op bestaande meubels, dus dat was geen enkel probleem voor ons. Wij zijn specialist in tv meubelen op maat.

Het verschil was nu wel dat we een super gave foto van het eindresultaat kregen van Karlijn, waardoor we dit meubel tot tv-kast Karlijn bombardeerden.

Tv-kasten met een (steiger)houten blad

Naast deze mooie foto was er echter nog iets anders aan de hand: de foto inspireerde mij ontzettend en zorgde voor een ‘ratelend hoofd’ : Als wij nu eens zelf tv-kasten zouden gaan maken met een (steiger)houten blad, dan kunnen we de kasten helemaal op maat maken en zijn de mogelijkheden legio!

Ten eerste is het materiaal van de ‘onderkast’ van een hoge kwaliteit, omdat wij immers alleen met hoogwaardige producten werken. Dus geen stukjes die eraf gaan als je een keer per ongeluk wat harder tegen de kast stoot en er kan ook nog op de kast gezeten worden: door de goede materialen is dit makkelijk mogelijk, zeker ook als het blad van steigerhout is, wat sowieso ‘hufterproof’ is.

Alle gewenste lengtes, hoogtes en dieptematen zijn altijd door ons te maken, maar ook de keuzemogelijkheid in deuren, kleppen en/of lades is dan mogelijk, waardoor we het meubel nog beter kunnen afstemmen op de bestaande ruimte, wensen en gebruik van de klant. Hoe gaaf is dat!

Belangrijke nuances

En last but not least: de kleine maar oh zo belangrijke nuances die we ook nog toepassen omdat we maatwerk leveren en bovendien niet 1 meubel in de winkel heeft: Doorvoerdoppen voor kabels precies op de plek waar de klant wil, plintuitsparing afgestemd op de plintmaat van het desbetreffende huis en uitsparingen in de achterwand van de kast precies waar het wandstopcontact op de muur zit. Al deze kleine dingen zorgen ervoor dat de kast strak tegen de muur staat en je geen draden meer ziet. Dit alles zorgt dat het eindresultaat top is in plaats van prima!

Hieronder zie je diverse foto’s van tv-kasten: allemaal geïnspireerd op tv-kast Karlijn, maar dan dus aangepast op de situatie/wensen van iedere klant.

Met stijlvolle groet,

Anne-Marie van den Boom

Projectfoto’s: Tv-kast Karlijn in Tilburg

Regio Tilburg

Ben je ook woonachtig in de regio Tilburg? En wil je ook graag een meubel op maat in jouw huis? Vraag dan om een persoonlijk advies.

Persoonlijk advies: 

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 06-46113540 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Anne-Marie en Rob van meubel en maatwerk