Maatwerk TV-meubel ombouw elektrische haard in Druten

Vanaf 2050 moeten we allemaal van het gas af. Dat duurt nog wel een tijdje! Maar de hoge energie zorgen ervoor dat een hoop mensen nu al proberen waar mogelijk hun gasverbruik te verminderen of zelf te elimineren. We krijgen daarom steeds vaker de vraag een maatwerk ombouw te maken voor een elektrische haard. Niet de hoge kosten van een gashaard of de vervuiling van een houtkachel en toch een gezellig vuurtje in de de zithoek of keuken. 

Voorop gesteld; wij zijn geen haardspecialist en leveren dus ook geen haarden. Wij maken wel schitterende maatwerk oplossingen waar jouw elektrische haard, precies zoals jij dat wilt, in verwerkt kan worden. We adviseren onze klanten altijd de haard bij een erkende haardleverancier aan te schaffen, om vervelende verrassingen achter te voorkomen.

Dat heeft ook Dolf, de bewoner van dit huis in Druten gedaan. Hij heeft even met ons afgestemd of de haard die hij op het oog had netjes ingebouwd kon worden. Dat kon gelukkig waardoor we daarna voor hem aan de slag zijn gegaan en dit mooie tv-meubel met schouw en ingebouwde elektrische haard hebben gerealiseerd. Dolf wilde graag een rustig meubelstuk, waarbij de aandacht volledig naar het gezellige haardvuur mag gaan. Door het meubel af te stemmen op de tiny van de vloer valt het meubelstuk veel minder op. Het grote voordeel van een maatwerk meubelstuk is natuurlijk het feit dat je het dan echt helemaal kan maken zoals jij dat wilt. Zwevende kastjes? Geen probleem! Lades? Geruisloos sluitende frontjes? Je zegt het maar! 

Woon jij in de regio van Den Bosch en wil jij ook zo’n sfeervol ingebouwde haard? Neem dan even contact met ons op. We komen graag ook bij jou langs om een mooie ombouw op maat voor je te maken en monteren.

Zo maken we een ombouw voor een elektrische haard.

Allereerst is het belangrijk om te weten welke haard je precies ingebouwd wilt hebben. We raden je aan ons de link van de gewenste haard te sturen voordat je de haard aanschaft. Wij checken dan of deze inderdaad (technisch)mooi in te bouwen is in het meubelontwerp wat we jij in je hoofd hebt, of dat we op basis van eerder doorgegeven wensen voor jou in gedachte hebben. 

Als de haard die je op het oog hebt geschikt is voor de ombouw die je graag wilt, geven wij je groene licht en kun je met een gerust hart je haard bestellen bij de haardleverancier. Je mag de haard gewoon meteen bij onze werkhal laten afleveren op een afgestemde dag en tijdstip. Dat scheelt jou weer een tripje en verkleind de kans dat er tijdens transport schade ontstaat! Je ontvangt van ons een berichtje als je haard afgeleverd is in onze werkhal.

Wij maken je meubel (en evt. schouw) in de werkhal en maken dit alles zo dat je haard bij de montage helemaal strak hierin past. Wij nemen de haard mee als we alles bij je komen monteren. Zo heb je meteen alles in één keer en kun je lekker snel gaan genieten van een gezellig haardvuur!

Laat je elektrische haard netjes inbouwen door Meubel en Maatwerk voor een schitterend resultaat dat helemaal aansluit bij jouw wensen!

Maatwerk meubel nodig in regio Den Bosch?

Ben je op zoek naar een bedrijf dat beschikt over écht vakmanschap en dus mooie en kwalitatieve meubelen maakt? Dat met je meedenkt, eerlijk en deskundig advies geeft en bovendien gemaakte afspraken nakomt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Meubel en Maatwerk is zeer actief in de regio Den Bosch. We komen graag ook bij jou het huis mooier en/of praktischer maken! Bel of mail ons voor een afspraak of bekijk onze werkwijze.

We horen graag van je!

Anne-Marie en Rob van meubel en maatwerk

Kosten verspreiden? Laat je maatwerk meubelstuk dan in fases opbouwen!

Wil jij net als deze bewoners de haard graag in de woonkamer, verwerkt met een tv-meubel op maat? Of kies jij voor een elektrische haard in een inbouwkast? Of wellicht verwerkt in een tussenwand, tussen de woonkamer en de keuken? De mogelijkheden zijn eindeloos, maar jouw budget mogelijk niet. Vaak is het goed mogelijk om een maatwerk meubelstuk in fases te laten maken. Daarover lees je meer in ons artikel ‘zo worden maatwerk meubels betaalbaar‘.  Neem gerust contact met ons op om jouw droomplaatje te bespreken. Dan kunnen wij voor je uitschetsen wat de mogelijk fases en bijkomende kosten zijn. Om die manier verspreid je de kosten en heb jij toch dat maatwerk meubelstuk dat exact aansluit bij je wensen!