Ombouw op maat voor elektrische haard in Den Bosch

De huidige gasprijzen hebben een grote impact op de energierekening. Voor veel huishoudens is een sfeervolle gashaard  daarom niet meer te betalen. Toch willen veel mensen graag een gezellig vuurtje in de de zithoek of keuken. In plaats van houtkachels en gashaarden zie je daarom dat steeds meer mensen nu voor een elektrische haard kiezen. 

Toegeven, wij zijn geen haardspecialist en adviseren onze klanten altijd de haard bij een erkende haardleverancier aan te schaffen. Wat wij als interieurbouwer wel kunnen, is deze haard helemaal exact inbouwen in jouw maatwerk meubel. Een schouw boven je haard maakt het plaatje natuurlijk helemaal af. Voor Christa, de bewoonster van dit huis in Den Bosch is dat dan ook precies wat wij hebben mogen realiseren. Stijlvol afgemaakt met een strak, zwart tv-meubel. Het meubel biedt een hoop opbergruimte en zorgt voor een mooie industriële look in combinatie met de schitterende visgraat vloer. Wil jij ook zo’n sfeervol ingebouwde haard? Neem dan even contact met ons op. We komen graag ook bij jou langs om een mooie ombouw op maat voor je te maken en monteren.

 

Zo maken we een ombouw voor een elektrische haard.

Allereerst is het belangrijk om te weten welke haard je precies ingebouwd wilt hebben. We raden je aan ons de link van de gewenste haard te sturen voordat je de haard aanschaft. Wij checken dan of deze inderdaad (technisch)mooi in te bouwen is in het meubelontwerp wat we jij in je hoofd hebt, of dat we op basis van eerder doorgegeven wensen voor jou in gedachte hebben. 

Als de haard die je op het oog hebt geschikt is voor de ombouw die je graag wilt, geven wij je groene licht en kun je met een gerust hart je haard bestellen bij de haardleverancier. Je mag de haard gewoon meteen bij onze werkhal laten afleveren op een afgestemde dag en tijdstip. Dat scheelt jou weer een tripje en verkleind de kans dat er tijdens transport schade ontstaat! Je ontvangt van ons een berichtje als je haard afgeleverd is in onze werkhal.

Wij maken je meubel (en evt. schouw) in de werkhal en maken dit alles zo dat je haard bij de montage helemaal strak hierin past. Wij nemen de haard mee als we alles bij je komen monteren. Zo heb je meteen alles in één keer en kun je lekker snel gaan genieten van een gezellig haardvuur!

Maatwerk meubel nodig in regio Den Bosch?

Ben je op zoek naar een bedrijf dat beschikt over écht vakmanschap en dus mooie en kwalitatieve meubelen maakt? Dat met je meedenkt, eerlijk en deskundig advies geeft en bovendien gemaakte afspraken nakomt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Meubel en Maatwerk is zeer actief in de regio Den Bosch. We komen graag ook bij jou het huis mooier en/of praktischer maken! Bel of mail ons voor een afspraak of bekijk onze werkwijze.

We horen graag van je!

Anne-Marie en Rob van meubel en maatwerk

Kosten verspreiden? Laat je maatwerk meubelstuk dan in fases opbouwen!

Wil jij net als deze bewoners de haard graag in de woonkamer, verwerkt met een tv-meubel op maat? Of kies jij voor een elektrische haard in een inbouwkast? Of wellicht verwerkt in een tussenwand, tussen de woonkamer en de keuken? De mogelijkheden zijn eindeloos, maar jouw budget mogelijk niet. Vaak is het goed mogelijk om een maatwerk meubelstuk in fases te laten maken. Daarover lees je meer in ons artikel ‘zo worden maatwerk meubels betaalbaar‘.  Neem gerust contact met ons op om jouw droomplaatje te bespreken. Dan kunnen wij voor je uitschetsen wat de mogelijk fases en bijkomende kosten zijn. Om die manier verspreid je de kosten en heb jij toch dat maatwerk meubelstuk dat exact aansluit bij je wensen!