donkere wandbank van Meubel en Maatwerk

Wandbank gedeeltelijk op maat

Wil je een wandbank met de kwaliteit van een maatwerk meubel, maar met een wat lager prijskaartje? Dan is onze semi-maatwerk wandbank wellicht een goede keuze voor je. 

Jaren geleden hebben we voor het eerst een wandbank ontworpen en gemaakt. Wat een schot in de roos! Niet alleen onze toenmalige klant was er super blij mee; de aanmeldingen voor een wandbank stroomden binnen nadat we het project op social media deelden! Om de kwaliteit van een maatwerk meubelstuk voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken, bieden we dit enorm populaire item nu ook als semi-maatwerk meubel aan. 

Vul het formulier in via je computer en niet op je mobiele telefoon. Je zit nog nergens aan vast, we sturen je eerst een prijsopgave.

Wat houdt gedeeltelijk maatwerk precies in?

Als we iets volledig op maat maken houden we met álles rekening en weet je dus zeker dat de bank naadloos past in jouw ruimte en voor de volle 100% jouw wensen vervult. Maar heel eerlijk… dat kost ook meer tijd. Bij dit semi-maatwerk meubel bieden we je een aantal keuzemogelijkheden. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld de meest gebruikelijke afmetingen, de populairste kleurstellingen en de meest gekozen afwerkingen. Zo kun je dus binnen dit scala aan mogelijkheden jouw wandbank toch helemaal maken zoals jij dat wilt. Daarna maken wij de wandbank en heb jij een meubelstuk in dezelfde kwaliteit als een item dat volledig op maat gemaakt is. Gedeeltelijk maatwerk dus!

wandbank zoals jij die wilt hebben bij Meubel en Maatwerk
wandbank zoals jij die wilt hebben bij Meubel en Maatwerk

Waarom kunnen wij dit voordeliger voor je maken?

 • We kunnen de bank gemakkelijker produceren: Doordat je minder keuzes hebt, kunnen wij de bank makkelijker en sneller voor je maken. Minder arbeidstijd betekent minder kosten voor jou!
 • We kunnen materialen voordeliger inkopen: Door de beperktere keuzes kunnen we onze materialen slimmer inkopen. Daar pluk jij de vruchten van!
 • Opmeten doe je zelf: Bij gedeeltelijk maatwerk hoeven we niet bij je langs te komen om in te meten. Dat doe je zelf en dat scheelt.
 • Jij regelt het transport: Je haalt de bank zelf gratis op bij ons in Zaltbommel, of schakelt een derde partij hiervoor in. Omdat wij het transport niet voor je hoeven te regelen, ben je stukken goedkoper uit.
 • Je monteert zelf de bank: De montage van deze wandbank is eenvoudig te doen voor iedereen die om kan gaan met een accu schroefmachine en boormachine. In de montagebeschrijving zie je stap voor stap hoe het werkt.

Hoe werkt het?

Bestellen gaat heel eenvoudig met deze stappen:

 1. Klik op de knop ‘Stel jouw wandbank samen’ op je computer (let op; formulier is niet invulbaar op je telefoon!)
 2. Vul het vragenformulier in dat zich opent in op je computer. Dit is een PDF-formulier waarin je je antwoorden direct kunt intypen.
 3. Sla het bestand op en mail het naar info@meubelenmaatwerk.nl.

We sturen je eerst een prijsopgave, daarna kan je je bestelling definitief maken. Je zit dus nog nergens aan vast.

Dit doen we met je aanvraag

Nu zijn wij aan zet. We sturen je zo snel mogelijk de exacte prijs en de te verwachte productietijd toe. Zo weet jij lekker snel waar je aan toe bent! Dus… waar wacht je nog op? Laat je je wandbank door ons wit lakken of lak je je wandbank zelf in iedere gewenste kleur af? En wat voor kussen ga je kiezen? We zien jouw variant van onze succesvolle wandbank graag verschijnen!

Meer informatie over onze succesvolle wandbank

Specificaties semi-maatwerk wandbank

Hieronder zie je een kort overzicht van de specificaties van deze semi-maatwerk wandbank.

 • De totale hoogte van de wandbank is altijd 90 cm. De zithoogte van de bank is 40 cm en het matraskussen is 8 cm hoog. Deze maten samen geven de perfecte zithoogte!
 • De banken zijn 250 cm of 300 cm breed.
 • De totale diepte van de bank is 60 cm. Echter, kies je voor losse grote, brede rugkussens, dan wordt jouw bank in totaal 65 cm diep.
 • Een plintuitsparing zit standaard bij de prijs inbegrepen; geef wel nauwkeurig de hoogte- en diktemaat van je muurplint door!
 • Primen en aflakken kun je zelf doen (waardoor je natuurlijk zelf voor iedere willekeurige kleur kan kiezen) of wij kunnen dit voor je doen in de RALkleuren 9010 of 9016; de meest populaire wittinten. 
 • Indien wij de bank voor je moeten aflakken in RAL 9010 of 9016, geef dan aan of je dit in mat of zijdeglans wenst.
 • Wil je de bank voorzien van 2 kleppen voor extra opbergruimte of liever zonder? De keuze is aan jou.
 • Voor wat betreft de kussens heb je 4 varianten en 3 verschillende kleuren. Meer hierover lees je bij ‘Met of zonder kussens? Aan jou de keuze’.
 • Wil je een stopcontact verwerkt hebben in de wandbank? Dat kunnen we wel, maar dan wordt het wel echt maatwerk en moet je dus ook aan een ander prijskaartje denken. Daarom zit deze optie niet opgenomen in onze semi-maatwerk wandbank.

Ingewikkeld? Geen zorgen het formulier ‘Stel jouw wandbank samen’ leidt je stap voor stap door deze keuzemogelijkheden.

Opslag in wandbank

wandbank zoals jij die wilt hebben bij Meubel en Maatwerk

Met of zonder kussens? Jij kiest!

We hebben een samenwerking met een stoffeerder die het matraskussen helemaal op maat maakt voor je. Alle kussens worden gemaakt van een hoogwaardige professionele stof. Ze zijn makkelijk in het gebruik, eenvoudig te wassen en verkleuren niet of nauwelijks. Alle kussens worden daarnaast voorzien van een eersteklas binnenkussen met wat vering, wat zorgt voor een comfortabele zit. Bovendien zijn de kussens keerbaar, bij een vlek draai je het kussen gewoon om en hoef je het dus niet meteen te wassen.

Opties voor de kussens

Je bepaalt zelf of je zit- en rugkussen op je wandbank wilt. We hebben 4 opties:

 1. Geen kussen: dus gewoon een strak gelakte bank.
 2. Alleen een zitmatraskussen van 8 cm dik: om comfortabel te zitten, maar zonder rugkussens.
 3. Zitmatras kussen én losse rugkussens: bij een bank van 250 cm breed zijn dit 3 grote rugkussens. Bij een bank van 300 cm breedte krijg je 4 grote rugkussens.
 4. Zitmatras kussen én rugmatras kussen: bij deze optie is het rugkussen in dezelfde breedte uitgevoerd als het zitkussen. Eén groot rugmatras kussen dus, van 6 centimeter dik.

Opties voor de stoffering

Je kunt bij deze semi-maatwerk wandbank kiezen uit 3 verschillende stofkleuren: zwart, antraciet en zandkleur. Als je het fijn vindt, kunnen we een staaltje van de stof naar je toesturen. Vraag een staaltje stof aan. Uiteindelijk bepaalt de combinatie van de keuzes die je maakt de uiteindelijke prijs van de wandbank.

Geen zorgen, je bestelling is nog niet definitief. We sturen je eerst een prijsopgave.

Zelf klussen maar wel met een goede basis?

Ben je wel handig en vind je het leuk om de wandbank zelf nog helemaal naar wens te maken? Kies dan voor een wandbank zonder bewerkingen, zoals primen en aflakken. Dat scheelt jou ook weer in de kosten. Daarna kun je met een goede basis de wandbank zelf helemaal maken zoals jij dat wilt. Geef ‘m de kleur die het beste past bij jullie interieur. Voorzie de bank van stopcontacten. Voeg zelf een klep of speciale stoffering toe… de keuze is reuze! Zo kun je zelf klussen, met een beetje hulp van Meubel en Maatwerk!

 

De wandbank wordt als één deel opgeleverd. Let goed op dat je voldoende ruimte in huis hebt om de bank naar binnen te brengen en op de juiste plek te krijgen. 

Eenvoudige montage

Als je de wandbank eenmaal op de juiste plek hebt gezet hoef je deze alleen nog maar aan de wand te bevestigen voor extra veiligheid. Gelukkig is dat echt heel eenvoudig. In de montagehandleiding krijg je praktische uitleg over hoe je dit het beste kan doen. 

Wandbank zoals jij die wilt hebben bij Meubel en Maatwerk

Over Meubel en Maatwerk

Het liefst maken we voor iedere klant een uniek meubel, volledig op maat. Hierbij is vrijwel alles mogelijk bij ons. Persoonlijk contact vinden we heel belangrijk. We brengen jouw wensen en de situatie in kaart, denken met je mee in oplossingen en nemen je aan de hand mee in het proces zodat:

 • Het meubel precies past qua afmeting, waardoor rust en ruimte ontstaat.
 • Je geen last meer hebt van stopcontacten, draden, verwarming en dergelijke. We kunnen deze in het meubel weggewerken.
 • Het ontwerp, de kleur en het materiaal precies zijn afgestemd op jouw gebruik, wensen, ideeën en de ruimte.
Anne-Marie en Rob van meubel en maatwerk