Wat kost een kast op maat?

Deze vraag wordt me vaak gesteld. Helaas is hier niet 123 antwoord op te geven; de prijs is namelijk afhankelijk van je wensen met betrekking tot model, maat, materiaal en afwerking.

Is maatwerk altijd duurder?

Er wordt vaak gedacht dat het maken van meubels op maat veel duurder of erg duur is. Dit is niet altijd het geval. Sommige maatwerkaanpassingen kosten zelfs helemaal niets extra. Mocht het maatwerk meubel wel een hogere prijs met zich meebrengen, weet dan wel de voordelen ten opzichte van een standaard meubel:

 • Het meubel past qua afmeting precies, waardoor rust en ruimte ontstaat in de ruimte waarin het meubel staat.
 • Het materiaal waarvan de kast is gemaakt van hogere kwaliteit is
 • Geen last meer van stopcontacten, draden, verwarming etc.; deze kunnen in het meubel weggewerkt worden.
 • Het ontwerp, de kleur en het materiaal is precies afgestemd op jouw

Wensen en ideeën?

Door dit alles heb je iedere dag en voor een langere periode zeer veel plezier van jouw meubel op maat

Anne-Marie voor Interieur advies maatwerk meubelen

Een kast op maat is een sieraad in je woning. Graag neem ik je mee in vragen en keuzes die veelal gemaakt worden. Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel, neem dan contact met ons op. 

Wat meer voorwerk, maar ook een ander eindresultaat

Als je een maatwerk kast wenst zijn er een aantal zaken waarover je goed moet, mag en kan nadenken. Dit kost wat meer tijd dan ‘gewoon’ een kast kopen in de winkel en dan gemiddeld zo’n 13 weken wachten totdat de kast eindelijk geleverd wordt.

Een maatwerk kast kopen is meer een project, maar niet zomaar een project. Nee, een heel leuk project waarbij je exact jouw ideeën en wensen kunt aangeven en waarbij ik deze zal aanvullen met mijn tips, tricks en adviezen vanuit mijn jarenlange ervaring.

grote wandkast op maat van eiken fineer

Jouw eigen ideeën en wensen worden uitgevoerd

Omdat ik het zo ontzettend belangrijk vind dat jouw kast niet alleen mooi is maar zeker ook praktisch in het gebruik én bovendien past bij je wensen en budget, help ik je graag bij de te maken keuzes. Dit doe ik door oa. goed en eerlijk de voors en tegens van een keuze aan je uit te leggen of te laten zien, waardoor jij zelf beslist wat bij je past.

Kortom: een beetje van jou en een beetje van mij. En dat resulteert iedere keer weer een uniek meubel, wat bovendien onder jouw naam opgenomen wordt in ons assortiment.

Alle keuzes voor een kast op maat op een rij:

Er zijn nogal wat zaken waarover beslissingen gemaakt moeten worden bij een maatwerk kast. Ik zet ze graag voor je op een rij:

 • Naar wat voor soort kast ben je op zoek?
 • In welke ruimte van je huis komt de kast te staan?
 • Heb je al een idee wat voor model kast je wenst?
 • Hoe groot, diep en breed moet jouw kast worden?
 • Welk materiaal en welke kleur vind je mooi of denk je aan?
 • Hoe moet de binnenkant binnenkant van de kast eruit zien?
 • Zijn er speciale items die in de kast moeten passen?
 • Zijn er andere dingen waarmee rekening gehouden moet worden?
 • Verlichting in de kast, is dat handig?
 • Zijn lades in jouw kast handig?
 • Wanneer gebruik je kleppen?
 • Wil je een knopje op de kastfronten?
 • Montage: zelf aan de slag of laten doen?
 • Wil je de kast zelf ophalen of laten bezorgen?
 • Wanneer zou je de kast willen hebben?

Naar wat voor soort kast ben je op zoek?

De eerste vraag is natuurlijk: waarvoor wil je de kast gaan gebruiken? Ik noem even wat mogelijkheden: tvkast, haardkast, kledingkast, wandkast om spullen in op te bergen, schappenkast om je mooie spullen in uit te stallen, kantoorkast, keukenkast, garderobekast, opbergkast, schoenenkast, witgoedkast, bijkeukenkast.

In welke ruimte van je huis komt de kast te staan?

Maatwerk kasten kunnen voor alle ruimtes gemaakt worden, maar de plaats waar deze komt te staan is wel van belang.

Een andere belangrijke vraag is of je een losse kast wilt of moet de kast geplaatst worden tussen vloer en plafond en/of van muur tot muur?

Een ontwerp van een kast welke via een trap naar boven moet of van muur tot muur gemaakt moet worden is technisch anders dan een kast die in zijn geheel meteen in bijv. een woonkamer op de begane grond geplaatst kan worden.

Mocht je kast niet in een geheel geplaatst kunnen worden omdat hij gewoonweg te groot is, strak in een nis geplaatst moet worden of via de trap/lift omhoog moet, dan wordt de kast in delen gemaakt en ter plaatste opgebouwd en zo gemonteerd dat het lijkt alsof de kast een geheel is.

Heb je al een idee wat voor model kast je wenst?
Foto’s, plaatjes van kasten die je mooi vindt zijn heel erg handig om als uitgangspunt te gebruiken.

Tip: Pinterest (Meubel & Maatwerk) is een handige website vol met inspiratiefoto’s 

Een eigen schets van hoe je kast moet worden is ook altijd handig. Dit hoeft geen hoogwaardige schets te zijn, een eenvoudige tekening is al voldoende.

Welke maten zijn mogelijk? (hxbxd)

In veel winkels heb je te maken met vaste maten. Bij maatwerk meubels zijn alle maten te maken, waardoor je de kast exact kunt afstemmen op de ruimte, je wensen en praktisch gebruik.

Tip: Maak een plattegrond, een overzichtje met de maten en/of foto’s van de ruimte of plaats waar de kast moet komen te staan.

Tip: Als je twijfelt over hoe groot de kast kan of moet worden, dan is een handige tip om met schilderstape de maten af te plakken op je vloer of muur. Hierdoor krijgt je wat meer gevoel van hoeveel ruimte je nieuwe kast gaat innemen in de ruimte en bijvoorbeeld hoeveel doorloopruimte je dan nog hebt in de ruimte. Vergeet hierbij niet dat de deuren of lades ook nog ruimte nodig hebben om geopend te kunnen worden.

Welk materiaal en welke kleur?

Maatwerk kasten kunnen van diverse materialen gemaakt worden. Meubel & Maatwerk werkt voornamelijk met:

GEGRONDEERDE VOCHTVRIJE MDF (ook wel V313 genoemd)

Deze mdf gebruiken we als je een kast wenst met een glad oppervlak en in wit of in een andere kleur.

V313 is de meest hoogwaardige mdf die er is en is ook geschikt voor vochtige ruimtes (bijv. badkamers) Dit materiaal moet nog wel afgewerkt worden, maar het voordeel is echter dat dit op diverse manieren gedaan kan worden, namelijk met muurverf, met lakverf en het kan gespoten worden door de spuiter. Zo kun je kiezen wat bij jouw meubel/interieur én budget past.

Afwerkmogelijkheden van gegrondeerde vochtvrije mdf (de officiële naam hiervoor is V313)

Meteen aan de slag
Omdat de V313 gegrondeerd is kan dit materiaal meteen afgewerkt worden. Er hoeft dus niet zoals bij de veelbekende bruine mdf eerst gegrond en geschuurd  te worden voordat het echte afwerken kan beginnen. Dat scheelt dus een hoop tijd en verf! Als je bruine mdf afwerkt krijg je een wat korrelig eindresultaat. Bij V313 is de grondeerlaag  superstrak aangebracht in de fabriek en krijg je dus ook een strak eindresultaat!

Afwerking met muurverf
Met muurverf afwerken is mooi bij bijv.wandkasten  met een breed kader rondom, die helemaal van muur tot muur en/of van vloer tot plafond worden ingebouwd. Door de kast te monteren, de randen af te kitten en vervolgens het kader af te werken met een muurverf, wordt de kast helemaal een geheel met de ruimte en lijkt het alsof de kast eigenlijk altijd al op deze plaats gestaan heeft.

Afwerking met lakverf
Als de ruimte waar de maatwerk kast moet komen te staan niet recht is en/of de kast ter plaatse op maat gemaakt moet worden, je niet met muurverf wilt werken of  spuitwerk niet mogelijk is of te duur is dan kan worden gekozen om de kast af te lakken.

Aflakken van V313 moet gebeuren met verf op terpetinebasis.

Ons advies is om kasten af te lakken met verf van Sikkens of Sigma. Deze verf is wat duurder maar is van een hogere kwaliteit dan bijv. Histor of Flexa. Hierdoor heb je minder kans op beschadigingen van de verf tijdens het gebruik van de kast.

Voordeel van de kast aflakken is dat je over een aantal jaar de kast weer een andere kleur kunt geven: de kast opschuren en aflakken en je hebt een totaal andere kast!

Zelf aan de slag of laten doen?
Afhankelijk van het model, je wensen en je budget kun je de kast laten aflakken of kun je dit zelf doen. Bij sommige modellen kunnen wij het aflakken voor onze rekening nemen. Een andere keer is het handiger om dit door een schilder te laten doen. Dit laatste is vooral het geval als je bijv. aan het verbouwen of verhuizen bent en toch al schilders rondlopen. Deze ervaren mannen hebben zo’n schildersklus vaak snel gedaan.

Ben je handig en wil je kosten uitsparen? Dan is zelf aflakken natuurlijk een geschikte keuze voor jou.

Afwerking door de spuiter
De V313 laten spuiten door de spuiter geeft de kast een zeer mooie, chique en strakke uitstraling. Het spuiten van meubelpanelen is een vak apart en laten wij doen door een professionele spuiter die jouw kast in alle kleuren kan spuiten. Je kunt een kleurnummer doorgeven en hij kan het maken. (muv Gamma kleurnummers).

Naast de kleur kun je ook kiezen voor mat, zijdeglans of hoogglans spuitwerk.

Mat geeft een wat stoerdere uitstraling en hoogglans een chique uitstraling. Zijdeglans wordt echter het meest gekozen omdat deze afwerking het meest praktisch is: je ziet hier het minst snel viezigheid of vingerafdrukken op.

Spuitwerk gaat per m2 en is niet goedkoop. De prijs voor zijdeglans en mat is hetzelfde. De prijs voor hoogglans is echt een stuk duurder.

De prijs van spuitwerk is dus erg bepalend voor je totale meubelprijs.

In onze offertes wordt de prijs van het spuitwerk daarom altijd apart vernoemd.

GEMELAMINEERDE MDF:

Als jouw kast een model heeft waarbij niet in verstek  gewerkt hoeft te worden, je van goed en degelijk materiaal houdt en je je kast in witkleur 9010 wilt hebben, dan is een kast in gemelaminieerde mdf echt iets voor jou. Dit materiaal is ‘kant –en-klaar’ en hoeft dus niet afgelakt of gespoten te worden te worden en bovendien makkelijk schoon te maken. Wij zagen de panelen op maat en werken deze machinaal af met een zgn kantenband.  Het materiaal heeft een lichte structuur (‘sinaasappelhuid’ ) maar dit is nauwelijks zichtbaar.

Het binnenwerk van een kast wordt ook van dit materiaal gemaakt en daarom is de binnenkant van de kast altijd kant en klaar en hoeft deze niet afgelakt of gespoten te worden.

FINEER:

Fineer is een dun laagje hout dat op plaatmateriaal (mdf of gegrondeerde mdf (V313)  wordt aangebracht. Omdat de fineerlaag echt hout is vaak niet van massief hout te onderscheiden. Massief hout heeft de eigenschap Hierdoor kan een kastdeur dan een wat andere vorm krijgen, waardoor de deur niet meer goed sluit. Omdat het binnenwerk bij fineer van mdf is en dit niet of nauwelijks werkt heb je bij fineer dus veel minder kans op vervorming.

Omdat de fineerlaag van echt hout gemaakt wordt heb je wel de natuurlijke uitstraling die massief hout ook heeft. Hout is een natuur product en is altijd uniek. Iedere fineerplaat is dus ook uniek en zal dus anders van uitstraling zijn. Bij het maken van jouw kast zal er altijd gekeken worden of de fineerplaten die gebruikt worden mooi bij elkaar passen.

Soorten fineer

Er zijn heel veel verschillende houtsoorten en dus ook heel veel verschillende soorten fineer. Naast de houtsoort kun je bij fineer ook nog kiezen voor de afwerking van het fineer: wil je wel of geen noesten zien, wil je een gladde of geborsteld oppervlak. Kortom: er zijn heel veel verschillende keuzes in fineersoorten. Tevens heeft iedere fineer zijn eigen prijs. Een veel gebruikte fineer is momenteel eiken fineer.
Ons advies is om nooit fineer te kiezen vanaf een foto. Mocht je een foto op onze website zien waarvan de fineer je aanspreekt, dan kunnen wij een staal naar je opsturen. Hierdoor kun je veel beter zien of de kleur en de structuur van de fineer inderdaad  voldoet aan je wensen en/of past bij je interieur.

De benodigde beschermlaag

Fineer  moet altijd behandeld worden om vlekken op en verkleuring van het hout tegen te gaan. Dit is een matte doorzichtige beschermlaag, welke op 2 manieren op de fineer aangebracht kan worden, namelijk met de hand of door de spuiter.

Afhankelijk van de soort kast, het gebruik van de kast en je budget kunnen/zullen we je adviseren welke optie ons voor jou het best lijkt.

Als de spuiter de beschermlaag aanbrengt dan is deze harder en dus minder kans op vlekken en beschadigingen. Tevens kan de spuiter een kleine kleurnuance aanbrengen in de beschermlaag, waardoor de fineer van jouw nieuwe kast bijvoorbeeld afgestemd kan worden op de kleur van een andere houten meubel in de ruimte. De spuiter kan wat kleurstalen voor je maken. Hij vraagt hiervoor een kleine vergoeding van een paar tientjes.

Als de beschermlaag met de hand aangebracht wordt heeft dit als voordeel dat dit iets goedkoper is en je de keuze hebt om dit ons te laten doen of dit zelf te doen. Het aanbrengen is erg makkelijk en omdat het materiaal doorzichtig is kan er eigenlijk niets mis gaan. Mocht je dit zelf willen doen dan zullen we je een handout sturen met alle informatie. 

Welke keuze geldt voor jou?

In de grote lijnen is ons advies als volgt:

Aanbrengen beschermlaag door spuiter bij:

 • Kastdelen die intensief gebruikt worden (bijv. keukenkast)
 • Kastdeuren die via push to open systeem geopend worden. 
 • Indien de fineer van je kast moet matchen met een ander houten meubel.

Aanbrengen beschermlaag met de hand bij:

 • Kastdelen die nietintensief gebruikt worden (bijv. blad op tvkast).
 • Kastdeuren die voorzien zijn van beslag.
 • Je kosten wilt besparen.

GEMELAMINEERD SPAANPLAAT:

Wil je een kast in een kleur maar heb je geen zin, tijd of budget om deze af te (laten) lakken of spuiten, dan kan de kast gemaakt worden in gemelaminieerd spaanplaat. In tegenstelling tot gemelamineerde mdf is dit materiaal in vele kleuren te verkrijgen.

Bij gemelaminieerd spaanplaat is het binnenwerk van het plaatmateriaal niet van mdf maar van spaanplaat en dus  lichter van gewicht en minder sterk dan gemelaminieerde mdf  en daardoor niet geschikt voor alle kasten. Ook hierbij zagen we de panelen op maat en werken deze machinaal af met een zgn kantenband in dezelfde kleur. Dit zorgt voor een mooi eenduidig geheel.

Gemelamineerd spaanplaat is wel geschikt voor het binnenwerk van een kast, oa omdat het in diverse kleuren geleverd kan worden. Hierdoor kan het  binnenwerk van een kast op kleur gemaakt worden. Dit geeft een mooie en chique uitstraling. Mocht je bijv. voor een kast in fineer of antraciet grijs kiezen,  dan is het mooi om het binnenwerk van de kast in een lichtgrijs tint in plaats van ‘gewoon’wit te maken. Een binnenwerk op kleur brengt een hogere prijs met zich mee, maar is zeker een overweging waard. 

EEN COMBINATIE VAN BOVENSTAANDE MATERIALEN:

Veel kasten die we maken hebben een combinatie van bovenstaande materialen; bijvoorbeeld een tvkast van gemelamineerde mdf en een blad van eiken fineer.

Hoe ziet de binnenkant van de kast eruit?

Indien de binnenkant van je kast wit moet worden, dan wordt gewerkt met witte gemelaminieerde mdf . Indien je de binnenkant van je kast in een kleur wenst, dan wordt deze gemaakt of gekleurd spaanplaat. Beiden materialen zijn kant en klaar en zijn makkelijk schoon te  houden.

Een binnenwerk op kleur brengt een hogere prijs met zich mee, maar is zeker een overweging waard als je een chique, warme en mooie uitstraling houdt als de kast.

Hoe is de indeling van een maatwerk kast?

De indeling kan exact op jouw wensen en gebruik worden afgestemd.

Denk bijvoorbeeld aan:

Bij kasten met legplanken wordt de kast voorzien van een rijboring. Dit zijn kleine gaatjes boven elkaar in de zijwangen van de kast .In deze gaatjes kun je bijbehorende pinnetjes stoppen waarop de legplank rust. Door de rijboring zijn de legplanken verstelbaar en kun je altijd de plaats van de plank.aanpassen.

Bij tvkasten wordt in de legplank waar de draden voor de apparatuur achter door lopen een uitsparing gemaakt, waardoor de draden netjes achter de legplank kunnen doorlopen. Voor meer informatie over tvkasten, zie: tv-meubel op maat.

Zijn er speciale items die in de kast moeten passen?
Heb je iets (bijv. speelgoed, opbergbakken, printer etc wat je graag weggewerkt wilt hebben in je nieuwe kast? Geef de maten (hxdxb) door dan wordt hiermee rekening gehouden met de (binnen)maten van de kast zodat ook dit item opgeborgen kan worden in je kast: opgeruimd staat netjes!

Alles weggewerkt?
Muurstopcontacten, plinten, leidingen, vloerverwarmingverdelers, verwarmingen, stroomkabels etc.: noem het en ze kunnen weggewerkt worden in de kast. Geef de maten (hxdxb)door en stuur een foto op en ook hiermee wordt rekening gehouden met de (binnen)maten van de kast. Super handig en gegarandeerd een mooi en rustig eindresultaat!

Verlichting in de kast?

We kunnen, indien gewenst, ook binnenverlichting in de kast maken. Dit kan handig zijn in bijv. kledingkasten. Er zijn hiervoor heel veel verschillende  oplossingen en mogelijkheden. Afhankelijk van je wensen en budget kunnen we je hierin adviseren. We kunnen dure kastverlichting regelen, maar we hebben ook een goedkope oplossing die prima volstaat bij kledingkasten, temeer omdat deze verlichting niet continue en intensief gebruikt wordt.

Dmv een sensor gaat de kastverlichting aan als kastdeur open gaat en gaat na een bepaalde tijd vanzelf uit of het gaat uit als de kastdeur weer sluit.  Het systeem is op batterijen en op stroom leverbaar. Indien er muurstopcontacten achter/bij de kast zitten, zou dit dus ook op stroom aangesloten kunnen worden.

Een andere oplossing is om een plafondspot met meerdere lampen op te hangen en de spots te richten op je kast.

Zijn lades in een kast handig?

Lades zijn niet goedkoop, maar zijn wel super handig en zorgen voor een nog optimaler benutten en gebruik van gehele ruimte van de kast. Vooral de ruimte onderin de kast  is vaak onhandig: je moet op je knieën gaan zitten om hierbij te kunnen en de spullen die onderin en achterin, daar kun je al helemaal niet makkelijk bij. Door het plaatsen van een lade wordt deze ruimte ook optimaal benut.

Prijs van de lade(s) is afhankelijk van je keuze. We werken met 2 merken, met ieder hun eigen prijs. 

Grass lades: deze zijn zilvergrijs en hebben een wat rond aflopende lage zij-en voorkant. Deze lades zijn softclose dus vallen vanzelf dicht als je er tegen aanduwt. Er kan ook een ladefront op dit ladesysteem gemaakt worden. De lade open je door je vingers aan de onderkant van het ladefront te plaatsen en naar je toe te halen of via het beslag of uitsparing van het ladefront.          

Blum lades: deze zijn in zwart en wit leverbaar heb hebben een wat strakkere en chiquere uitstraling. Deze lades hebben een wat hogere voor – en zijkant. Ook bij Blum lades kan er een ladefront op dit ladesysteem gemaakt worden en zijn de lades voorzien van een een softclose sluiting.
In dit merk kunnen ook zogenaamde ‘push to open’ lades besteld worden. Bij dit systeem gaat de lade open doordat je drukt op het ladefront.  Het push to open systeem brengt een meerprijs met zich maar is een zeer mooi systeem.

Wanneer gebruik je kleppen?

Kleppen zijn handig in lage kasten, bijvoorbeeld in tv-of haardkasten. Kleppen worden vaak gebruikt voor kastdelen waar apparatuur in moet komen. Maar de laatste tijd kan apparatuur steeds makkelijk radiografisch gemaakt worden, waardoor je door een kastdeurtje heen kunt richten om je apparatuur te bedienen. 

Wil je beslag op de kastfronten?

Kastfronten kun je voorzien van beslag, dus knopjes op de deuren. Voordeel is dat je het materiaal van de kast zelf niet aan hoeft te raken als je de deur opent en dus minder last van beschadigingen of vieze vingers. Ook kan het beslag ter plaatse gemonteerd worden.

Mocht je beslag op je kastdeuren willen, kijk dan zelf even op internet wat je mooi vindt en bij je budget past. Er zijn namelijk zo ontzettend veel mogelijkheden met ieder hun eigen prijs. Je kunt beslag zelf bestellen en opsturen naar onze werkhal of het op de dag van de montage erop laten zetten of het zelf monteren.

Je kunt ook kiezen voor komgrepen: dan wordt de greep ingefreesd in de kastdeuren. Dit kan niet ter plaatse gedaan worden en moet echt in de werkhal gebeuren.

Houd je van strak en wil je geen beslag op je kast, dan is het push to open systeem voor jou ideaal. Door op de deur te duwen gaat de kast open en als je de deur dicht duwt ‘klikt’de deur weer vanzelf dicht. Omdat je direct contact hebt met de kast kun je wat eerder last hebben van vingerafdrukken, dus keuze van materiaal voor de kast kan hierbij een belangrijke afweging zijn.

Wil je geen beslag maar ook geen push to open? Dan zijn komgrepen wellicht de oplossing voor jou: door middel van een horizontale uitsparing boven de deur of lade kun je de lade openen.

Montage: wat zijn de mogelijkheden?

Indien de kast niet in zijn geheel vervoerd en geplaatst kan worden zal er gemonteerd moeten worden. Montage wordt gedaan door 2 personen. Bij grote wandkasten en/of kasten die naar een bovenverdieping moeten door 3 personen. Montage is altijd op urenbasis omdat niet een huis hetzelfde is en niet een vloer/muur of plafond recht is. Omdat we veel ervaring hebben met het plaatsen van maatwerk kasten kunnen we wel een indicatie geven van de verwachte montageuren, zodat je weet waarmee je rekening moet houden.

Tijdens een montage wordt altijd zeer zorgvuldig en nauwkeurig gewerkt en omgegaan met je spullen. Aan het einde van de montage wordt eventueel afval opgeruimd en door ons meegenomen. Tevens wordt indien nodig of gewenst uitleg gegeven van het schoonhouden en/of gebruik van materialen.

Afhankelijk van het model, de maat en de afwerking kan de montage door jezelf gedaan worden. Ben je handig en wil je de kast zelf monteren? Laat het dan weten. We zullen altijd eerlijk aangeven of we denken of dit mogelijk is.

Wil je de kast zelf ophalen of laten bezorgen?

Kasten die niet gemonteerd hoeven te worden of eenvoudig in elkaar te zetten zijn kunnen met een koerier gebracht worden of zelf door je worden opgehaald. De koerier werkt met een kilometertarief en kan op een dag en tijdstip leveren dat jij aangeeft. De chauffeur zet de kast graag binnen op zijn plaats, maar dit kan alleen als er sterke sjouwers aanwezig zijn.

Wil je zelf de kast ophalen bij onze werkhal dan kan dit tijdens en buiten kantooruren maar wel graag even in overleg. Onze voorkeur gaat uit naar vervoer in een bus of dichte aanhanger. Zorg altijd voor dekens en spanbanden en voor zeil indien je de kast met een open aanhanger komt ophalen.

Wat is de levertijd?

Levertijd is in overleg. Heb je specifieke wensen hiervoor, geef ze dan door zodat we hiermee rekening kunnen houden.

Hoe kom ik met jullie in contact voor een kast op maat?

Voor een maatwerk kast is het het handigste als je een mail stuurt of belt en je wensen doorgeeft. Hierbij kun je bovenstaande punten meenemen. Hoe meer informatie bekend is hoe specifieker een prijsopgave gemaakt kan worden. 

Mocht je nog niet alles inzichtelijk hebben: we helpen je graag met je keuzes! Dit kan per telefoon of mail maar ook in een persoonlijk gesprek in onze werkhal of bij je thuis op een tijdstip dat jou past.

Ook kunnen indien nodig of gewenst computertekeningen gemaakt worden.

Tot slot: Maatwerk van begin tot eind.

Kortom: er is van alles mogelijk. Bij maatwerk meubels hoort een maatwerk uitwerking van het eerste contact t/m de levering.

Iedere klant heeft zijn of haar eigen ideeen hoe de kast eruit moet komen te zien, maar wat is voor jou de meest geschikte manier om  om het traject te doorlopen: wil je alles per mail regelen, vind je het prettiger per app te corresponderen, ben je alleen in avonduren bereikbaar of heb je liever dat we bij je langskomen? Ook hierin zijn we flexibel en leveren we dus maatwerk.